Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Afrekensystemen

Dé afrekensystemen voor alle branches!

Kassasysteem

SW-Retail Kassasysteem: ideaal voor iedere branche in de detailhandel.

Totaaloplossing

Automatiseer uw winkel en voorraad volledig door te kiezen voor één totaalpakket.

Voorraadbeheer

Kies voor een duidelijk inzicht in cijfers met het SW-Retail Voorraadbeheer.

Webshop ready

Bied het assortiment uit uw winkel ook online aan. Zonder extra werk!

Afrekensysteem voor de retail

Het SW-Retail Kassasysteem is een van de meest complete afrekensystemen. Met recht dé oplossing voor de detailhandel. U koppelt ons systeem eenvoudig aan uw voorraadbeheer en webshop. Het is tevens te gebruiken als standalone programma. Met dit afrekensysteem krijgt u volledig inzicht in de verkoopcijfers van uw winkel. Daarmee kunt u sneller schakelen en dus uw onderneming nog succesvoller maken.

Inzicht en gemak met dit afrekensysteem

Het SW-Retail Kassasysteem is hét afrekensysteem voor de ondernemer van nu. Op ieder gewenst moment van de dag biedt het u een actueel overzicht van uw verkoopcijfers. Elke transactie wordt door het afrekensysteem vastgelegd en verwerkt in verschillende rapportages. Deze rapportages verschaffen u een helder inzicht in voorraad, omzet en marges. U hoeft geen uitgebreide computerkennis te hebben, want ons afrekensysteem is erg eenvoudig te gebruiken.

Perfecte integratie met webwinkel

Het SW-Retail Kassasysteem sluit naadloos aan op onze andere producten. Koppel het afrekensysteem aan uw voorraadbeheer en uw voorraad wordt bij iedere transactie direct bijgewerkt. Zelfs uw webshop wordt automatisch geactualiseerd! Deze automatische actualisatie is eenvoudig te realiseren via onze uitgekiende webshop-koppeling. Wilt u weten of deze totaaloplossing wat voor u is? Lees dan meer over onze SW-Retail Totaaloplossing.

Geïntegreerde pinkoppeling

Het afrekensysteem van SW-Retail maakt een geïntegreerde pinkoppeling met uw betaalautomaat mogelijk. Ook geeft u met dit systeem eenvoudig klantenkaarten en spaarpunten uit. Bovendien worden alle verkopen in het afrekenysteem gekoppeld aan uw klanten. Daarmee krijgt u een haarscherp beeld van wie wat koopt en wanneer! Gouden informatie voor iedere winkelier.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827