Stapel tablet kassa's

5 situaties makkelijk verbeteren met je tablet kassa

18 december 2020

Heb jij er al eens aan gedacht om een tablet of iPad te gebruiken als je kassa? En niet alleen als kassa, maar het complete kassasysteem? In een winkel kun je die namelijk op meerdere manieren inzetten, wat een vaste kassa niet kan. Dit handige kleine apparaat zal jou hierdoor veel tijd en moeite besparen. Kijk maar eens mee naar de volgende situaties waarin een tablet kassa je kan helpen.

Situatie 1: voorraad controleren

Stel, een klant komt naar je toe met de vraag of jullie nog voorraad hebben voor een leeg schap. Jij loopt mee om te kijken om welk product het gaat, en moet de klant laten wachten om dit in het magazijn te checken. Toch? Niet wanneer je een tablet met kassasysteem bij je hebt. Jij loopt mee naar het lege schap, maar kunt direct de klant helpen door op je tablet de huidige voorraad erbij te pakken. Slim en snel!

Situatie 2: aankoopgeschiedenis bekijken

Stel, een klant is op zoek naar een bepaald merk dat die weleens eerder heeft gekocht en dat erg beviel. De klant wil graag meer artikelen van dit merk kopen, maar kan niet meer op de naam komen. Aan de hand van beschrijvingen, kleuren en mogelijke namen die het zouden kunnen zijn, kom je er misschien wel achter om welk merk het gaat. Wat nog makkelijker is? Je tablet erbij pakken en de aankoopgeschiedenis van de klant opzoeken in het relatiebeheer. Zo weet je zeker dat jij de klant aan het juiste merk helpt!

Situatie 3: onderweg je tablet kassasysteem gebruiken

Stel, je bent met het openbaar vervoer onderweg van het ene filiaal naar het andere filiaal van jouw bedrijf. Voordat je aankomt, wil jij je vast voorbereiden op wat ‘ins and outs’ van het filiaal. Papierwerk, allerlei programma’s op een laptop? Niet nodig! Ook hier pak jij gewoon je tablet kassa erbij en in de browser vind je alle informatie die je nodig hebt. Ook al ben je onderweg, jouw reistijd is goed benut.

Situatie 4: extra tablet kassa inzetten

Stel, het is erg druk in je winkel en er staan enorm lange rijen aan de kassa. Een extra kassa zou op dat moment goed uitkomen, maar die heb je meestal niet op voorraad klaarstaan. Maar met je trouwe tablet wel! De kassa open je gewoon in de browser. Sluit aan wat je nodig hebt, met een scanner, betaalautomaat en een bonprinter ben je er al. Verstuur je de kassabonnen digitaal? Dan heb je niet eens een bonprinter nodig. Klein apparaat, je tablet, maar je hebt er wel snel een complete kassa bij om de drukte weg te werken.

Situatie 5: online bestellingen verzamelen

Stel, je hebt een heleboel online bestellingen ontvangen en moet de producten bij elkaar zoeken vanuit je magazijn. Daarvoor hoef je geen lijsten meer te printen of heen en weer te lopen tussen magazijn en pc. De bestelling toon je gewoon op je tablet kassasysteem, die je met je meeneemt het magazijn in. Ter plekke kun je dus extra goed controleren of je de juiste artikelen bij elkaar verzamelt.

Fijn apparaat, of niet? Met je kassasysteem voor retail op een tablet of iPad heb jij flexibel en compact toegang tot al je gegevens. En een bijkomend voordeel is dat de hardware goedkoper kan. Overtuigd? Neem eens een kijkje bij onze iPad kassasystemen

Lees ook...

WETEN WAT ONZE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan neemt Gerben zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.