uitgelicht_retail_ipad_kassa_groot

Je complete kassasysteem op je iPad

1 juli 2020

Een kassa die geen knoppen heeft maar een touchscreen, die kennen we wel. Je complete kassasysteem op je iPad? Die is nog niet overal bekend. Toch is het een erg fijne oplossing die je veel vrijheid geeft.

We zetten een paar feitjes en voordelen op een rij!Gebruiksvriendelijk en flexibel | Als eerste is het natuurlijk een enorm voordeel dat een iPad lekker in de hand ligt. Je draagt je kassasysteem dus gemakkelijk mee door de hele winkel. Of op hele andere plekken zoals een beurs of onderweg. Met alleen een internetverbinding heb je overal realtime toegang tot je kassasysteem.

Digitale kassabon | Met een kassasysteem op je iPad is het heel simpel om een digitale kassabon per mail naar de klant te sturen. Zo raakt de klant deze nooit meer kwijt. Je zou in de digitale kassabon zelfs nog call-to-actions kunnen toevoegen die verleiden tot meer aankopen.

Eenvoudig gekoppeld | De iPad zelf is geen scanner of printer. Hier heb je dus wel externe apparaten voor nodig. Die koppeling is echter zo gemaakt. Je kassasysteem op je iPad wordt zo compleet met betaalautomaten, barcodescanners en bonprinters.

Meteen in de webshop | Een product niet fysiek op voorraad in de winkel? Met de iPad zit je zo in de webshop en kun je de klant toch helpen! Ook kun je een extra iPad op een vaste plek neerzetten en zo de klant de optie bieden om zelf online te browsen.

Zo zet je met een iPad kassasysteem weer een stap verder in de nieuwst generaties kassasystemen. Het biedt jou allerlei voordeel en voor de klant ziet het er professioneel uit.

Lees ook...

WETEN WAT ONZE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan neemt Gerben zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.