Chat with us, powered by LiveChat

Cloud Winkelautomatisering

100% in de cloud automatisering
voor winkel en webshop

- Flexibel, schaalbaar, real-time
- Complete backoffice
- Vast en mobiele kassa's
- Multifiliaal & zelfstandig

100% Cloud

Onze oplossing werkt volledig in de browser en is daarmee uniek. Any place, Any time, Any device

Multifiliaal of zelfstandig

De SW-Retail oplossing is zowel geschikt voor zelfstandige ondernemers met 1 of meerde filialen en franchise organisaties.

100% cloud winkelautomatisering

Met het SW-Online kassasysteem in the cloud heeft u vanaf elk apparaat en altijd toegang tot de actuele cijfers over verkoop, voorraad, omzet en marges. Belangrijke verkoopinformatie op basis waarvan u snel uw inkoopbeleid kunt bijstellen. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding. En: het maken van een back-up is niet meer nodig.

Ons kassasysteem draait op betrouwbare hardware, waarbij uw voorraadbeheer is gekoppeld aan de voorraad in uw winkel(s). Het systeem is ook te koppelen aan een eventuele webshop, zodat u in één oogopslag een compleet overzicht hebt.

En alles is 100% cloud!

Flexibel, schaalbaar en real-time

Drukke periode met tijdelijk meer personeel? Met het SW-Retail kassasysteem kunt u eenvoudig en veilig (mobiele) kassa’s toevoegen.

Complete backoffice functionaliteit

Wij leveren ons systeem met een basis backoffice systeem. Deze uitgebreide standaarduitrusting bestaat uit een klantenkaartsysteem, spaarpuntensysteem, uitgebreide rapportage en pin betaalautomaat koppeling.

Heeft u meer wensen dan bieden we u ons uitgebreide backoffice systeem met voorraadbeheer. Dit kan verder worden uitgebreid met een koppeling naar webshop, order module, bestelmodule, inventarisatie module, boekhoud koppeling en EDI-koppeling.

Multifiliaal of zelfstandig

Het SW-Online kassasysteem is geschikt voor zelfstandig ondernemers, maar heeft een nog grotere meerwaarde voor franchiseketens en multifilialen.

Wilt u groeien? Dan groeit SW-Retail met u mee.

Ons multifiliaal-systeem is inzetbaar voor 2 tot 200 winkels. Wij koppelen uw kassasysteem eenvoudig aan uw backend.

Integratie randapparatuur

Geen ingewikkelde installaties, aansluiten en printen. Mede dankzij onze partner Epson en de Epson intelligente printtechnologie kunnen we een eenvoudig te installeren printer leveren die naadloos aansluit bij het SW-Online kassasysteem en de meest andere kassa’s. De bonnen die deze printer uitdraait, zijn ook te gebruiken als marketingmiddel.

In een recordtijd uw in- en verkoop beheren in het nieuwe kassasysteem! Bestel dan de hardware en randapparatuur bij SW-Retail. En laat ons de installatie en training op locatie uitvoeren.

Zij gingen u voor

SW-Retail heeft een uitgebreide klantenkring. Onder andere deze bedrijven gingen u al naar volle tevredenheid voor:

Plentyparts
Iamsterdam
Omring
WamDenim 
StreetOne
Smolders Schoenen

Lees hun verhaal voor meer achtergrond over hun vraagstuk.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

“Met name de flexibiliteit van het team, maatwerkoplossingen en prijs/kwaliteit verhouding zijn doorslaggevend geweest”

18 winkels

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

“Automatiseerders willen nog wel eens veel beloven, maar weinig waarmaken. Dat geldt zeker niet voor SW-Retail.”

4 winkels

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827