100% Cloud

Onze oplossing werkt volledig in de browser en is daarmee uniek.
Any place, Any time, Any device

Multifiliaal of zelfstandig

De SW-Rrtail oplossing is zowel geschikt voor zelfstandige ondernemers met 1 of meerdere filialen en franchise organisaties.

100% cloud

Met het SW-Online kassasysteem in the cloud heeft u vanaf elk apparaat en altijd toegang tot de actuele cijfers over verkoop, voorraad, omzet en marges. Belangrijke verkoopinformatie op basis waarvan u snel uw inkoopbeleid kunt bijstellen. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding. En: het maken van een back-up is niet meer nodig.

Ons kassasysteem draait op betrouwbare hardware, waarbij uw voorraadbeheer is gekoppeld aan de voorraad in uw winkel(s). Het systeem is ook te koppelen aan een eventuele webshop, zodat u in één oogopslag een compleet overzicht hebt.

En alles is 100% cloud!

Winkelautomatisering in de cloud

Flexibel, schaalbaar en real-time

Drukke periode met tijdelijk meer personeel? Met het SW-Retail kassasysteem kunt u eenvoudig en veilig (eventueel mobiele) kassa’s bijschakelen.

Complete backoffice functionaliteit

Wij leveren ons systeem met een basis backoffice systeem. Deze uitgebreide standaarduitrusting bestaat uit een klantenkaartsysteem, spaarpuntensysteem, uitgebreide rapportage en pin-koppeling.

Heeft u meer wensen dan bieden we u ons uitgebreide backoffice systeem met voorraadbeheer. Dit kan verder worden uitgebreid met een koppeling naar webshop, order module, bestelmodule, inventarisatie module, boekhoud koppeling en EDI-koppeling.

Multifiliaal of zelfstandig

Het SW-Online kassasysteem is geschikt voor zelfstandig ondernemers, maar heeft een nog grotere meerwaarde voor franchiseketens en multifilialen.

Wilt u groeien? Dan groeit SW-Retail met u mee.

Ons multifiliaal-systeem is inzetbaar voor 2 tot 200 winkels. Wij koppelen uw kassasysteem eenvoudig aan uw backend.

Integratie randaparatuur

Mede dankzij onze partner Epson en de Epson intelligente printtechnologie kunnen we een eenvoudig te installeren printer leveren die naadloos aansluit bij het SW-Online kassasysteem en de meeste andere kassa’s.De bonnen die deze printer uitdraait, zijn ook te gebruiken als marketingmiddel.

Geen ingewikkelde installaties, aansluiten en printen.

Zij gingen u voor

SW-Retail heeft een uitgebreide klantenkring. Onder andere deze bedrijven gingen u al naar volle tevredenheid voor:

StreetOne
Plentyparts
NewFysic
Iamsterdam
Nomad
WamDenim
Smolders Schoenen

Lees hun verhaal voor meer achtergrond over hun vraagstuk.

Basis cloud kassa

De basis cloud kassa oplossing wordt geleverd met assortiment beheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

cloud kassasysteem
€ 63
per maand

Cloud kassasysteem met backoffice

De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

iPad kassasysteem
€ 117
per maand
Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten