Slide background - Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Computerkassa

Dé computerkassa voor alle branches!

Kassasysteem

SW-Retail Kassasysteem: ideaal voor iedere branche in de detailhandel.

Totaaloplossing

Automatiseer uw winkel en voorraad volledig door te kiezen voor één totaalpakket.

Voorraadbeheer

Kies voor een duidelijk inzicht in cijfers met het SW-Retail Voorraadbeheer.

Webshop ready

Bied het assortiment uit uw winkel ook online aan. Zonder extra werk!

Computerkassa voor de retail

Het SW-Retail Kassasysteem onderscheidt zich van het traditionele afrekenen. Dat komt doordat deze kassa werkt als een computer. De computerkassa kent uitgebreide mogelijkheden, waarmee u op elk gewenst moment inzicht krijgt in uw actuele verkoopcijfers. Alle gegevens tijdens de transactie worden door de computerkassa geregistreerd. Vervolgens kunt u via diverse rapportages uw omzet en marge vaststellen. De werking is eenvoudig, dus u hoeft geen bijzondere computerkennis te hebben.

Touchscreen Kassasysteem

Computerkassa met pin en scanner

Voor een retailer is een computerkassa met pin essentieel. Ook een computerkassa met scanner is erg efficiënt bij het afrekenproces. Door te kiezen voor het SW-Retail Kassasysteem kunt u beide middelen gebruiken bij het afrekenen. Besluit u om ons kassasysteem ook te koppelen aan andere producten van ons? Dan kunt u nog meer tijd winnen in uw bedrijfsvoering. Denk daarbij aan koppelingen met uw voorraadbeheer en uw webshop. Geïnteresseerd in deze totaaloplossing voor de detailhandel? Kijk dan bij Totaaloplossing voor de mogelijkheden.

Computerkassa software koppelt klant en verkoop

Met het uitgeven van klantenkaarten en spaarpunten verzamelt u waardevolle informatie over uw kopers. Het SW-Retail Kassasysteem registreert via de computerkassasoftware alle verkopen. Deze informatie wordt vervolgens gekoppeld aan uw klanten. Zo krijgt u haarfijn in beeld wie wat koopt en wanneer!

Klantenkaartsysteem gekoppeld aan uw kassasysteem

Computerkassa voor efficiënt afrekenen

Kies voor het SW-Retail computer kassa systeem om efficiënter af te rekenen met uw klant. De prijs is inclusief hardware, training, installatie op locatie en een supportcontract voor het eerste jaar. Wilt u gebruik maken van onze financieringsmogelijkheden? Vraag er dan gerust naar.

Basis cloud kassa

De basis cloud kassa oplossing wordt geleverd met assortiment beheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

cloud kassasysteem
€ 63
per maand

Cloud kassasysteem met backoffice

De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

iPad kassasysteem
€ 117
per maand
Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten