Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Computerkassa

Dé computerkassa voor alle branches!

Kassasysteem

SW-Retail Kassasysteem: ideaal voor iedere branche in de detailhandel

Totaaloplossing

Automatiseer uw winkel en voorraad volledig door te kiezen voor één totaalpakket,

Voorraadbeheer

Kies voor een duidelijk inzicht in cijfers met het SW-Retail Voorraadbeheer.

Webshop ready

Ons systeem koppelt u met het grootste gemak aan verschillende webshops.

Computerkassa voor de retail

Het SW-Retail Kassasysteem onderscheidt zich van het traditionele afrekenen. Dat komt doordat deze kassa werkt als een computer. De computerkassa kent uitgebreide mogelijkheden, waarmee u op elk gewenst moment inzicht krijgt in uw actuele verkoopcijfers. Alle gegevens tijdens de transactie worden door de computerkassa geregistreerd. Vervolgens kunt u via diverse rapportages uw omzet en marge vaststellen. De werking is eenvoudig, dus u hoeft geen bijzondere computerkennis te hebben.

Computerkassa met pin en scanner

Voor een retailer is een computerkassa met pin betaalautomaat essentieel. Ook een computerkassa met barcode scanner is erg efficiënt bij het afrekenproces. Door te kiezen voor het SW-Retail Kassasysteem kunt u beide middelen gebruiken bij het afrekenen. Besluit u om ons kassasysteem ook te koppelen aan andere producten van ons? Dan kunt u nog meer tijd winnen in uw bedrijfsvoering. Denk daarbij aan koppelingen met uw voorraadbeheer en uw webshop. Geïnteresseerd in deze totaaloplossing voor de detailhandel? Kijk dan bij Totaaloplossing voor de mogelijkheden.

Computerkassa software koppelt klant en verkoop

Met het uitgeven van klantenkaarten en spaarpunten verzamelt u waardevolle informatie over uw kopers. Het SW-Retail Kassasysteem registreert via de computerkassasoftware alle verkopen. Deze informatie wordt vervolgens gekoppeld aan uw klanten. Zo krijgt u haarfijn in beeld wie wat koopt en wanneer!

Computerkassa voor efficiënt afrekenen

Kies de SW-Retail kassasoftware voor een effectieve betaling van uw klant. Combineer de software met onze hardware en uw bent verzekerd van een naadloze aansluiting op het kassasysteem. Bovendien kunnen wij het complete kassasysteem bij u installeren inclusief een training aan uw personeel. Zo kan uw onderneming snel aan de slag met het nieuwe systeem.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827