- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig, multifiliaal of franchise
- Volledige geïntegreerd met Exact Globe
- In-store communicatie
- 100% Cloud

Kassasysteem Exact Globe

Dé kassasysteem oplossing voor alle branches!

Integratie

SW-Retail en Exact Globe: een goede match! Flexibel, schaalbaar en innovatief.

Kassasysteem

Eenvoudig uitvoeren van acties, zoals 2e artikel, halve prijs. Nieuwste generatie kassasystemen!

Mogelijkheden

Flexibele inzetbaarheid. Volledig in de cloud, dus altijd up-to-date

SW-Retail en Exact Globe: een goede match!

Gebruikt u Exact Globe voor uw logistieke en financiële processen? Of heeft u een SW-Retail Kassasysteem waar u Exact Globe aan wilt koppelen? Wat uw uitgangssituatie ook is, SW-Retail is een goede partner voor deze koppeling. Wij beschikken over de ervaring om de koppeling vlekkeloos te laten verlopen, ook als uw normale verkoopproces gewoon door moet gaan. De overzetting heeft geen consequenties voor uw omzet op dat moment, u merkt er niets van. We testen uitvoerig, voordat we u over laten gaan naar een SW-Retail Kassasysteem met Exact Globe koppeling.

Waarom de koppeling met Exact Globe?

Wanneer u kiest voor of beschikt over een SW-Retail Kassasysteem, dan heeft u een innovatief en flexibel product in handen. U kunt altijd en overal, op elk device, inzicht hebben in uw cijfers. Ons kassasysteem draait op betrouwbare hardware, waarbij uw voorraadbeheer is gekoppeld aan de voorraad in uw winkel(s) en eventueel webwinkel. Door het kassasysteem te koppelen aan Exact Globe, werkt u nog efficiënter aan uw winkelautomatisering. Uw boekhouding staat namelijk in contact met uw verkoopproces en ook uw logistieke zaken zijn daarmee beter ingericht. Zo houdt u tijd over om dat te doen waar u werkelijk goed in bent: het samenstellen van collecties die uw klant graag wil.

Nieuwste generatie kassasystemen

Met een SW-Retail Kassasysteem gekoppeld aan Exact Globe bent u klaar voor de toekomst. U beschikt immers over de nieuwste generatie kassasystemen. Dat betekent volledig in de cloud, alle rapportages eenvoudig online raadplegen, digitale kassabon, geschikt voor vrijwel alle betaalautomaten en een fallback mogelijkheid als uw internet uitvalt. Daarnaast is ons kassasysteem flexibel, schaalbaar en innovatief, en heeft u de mogelijkheid om eenvoudig schap- en artikellabels te printen.

Flexibele inzetbaarheid

Als retailer van 1 of meerdere filialen, met daarnaast nog wellicht een webshop, wilt u flexibel kunnen zijn in het prijsniveau van uw artikelen. Acties wilt u eenvoudig in uw systeem kunnen zetten. Dat kan met het SW-Retail Kassasysteem. Met ons systeem beschikt u over software en hardware die uw bedrijfsvoering volledig ondersteunen, zeker in combinatie met Exact Globe. Denk daarbij aan ondersteuning aan alle gangbare kassafuncties en maatbalken. Ook kunt u eenvoudig acties opzetten, zoals mix & match, 2e artikel voor de halve prijs of samengestelde producten. En voor uw klanten wordt het kassasysteem uitgerust met een LCD klantendisplay, zodat u uw acties instore kunt communiceren.

Wat kunt u met de Exact Globe koppeling?

Met de Exact Globe koppeling beschikt u over een state-of-the-art kassasysteem. Via deze koppeling wisselt u de volgende gegevens eenvoudig uit:
Artikel- en prijsinformatie.
Dagomzet en betalingen.
Business-to-Business orders.
Verkoopinformatie van de artikelen.
De koppeling van Exact Globe met uw SW-Retail winkelautomatisering verloopt automatisch, dus u heeft er geen omkijken naar. Daarmee is SW-Retail dé oplossing voor uw Exact-omgeving.

Zelfstandig, multi filiaal of franchise?

Het maakt voor ons team niet uit of u zelfstandig retailer bent of juist beschikt over meerdere winkels. Het SW-Retail Kassasysteem is geschikt voor multifilialen tot wel 200 winkels, webwinkels of groothandels. We zijn actief in iedere retailbranche en kennen de problematiek van u als zelfstandig retailer als geen ander.

Zij gingen u voor

SW-Retail heeft een uitgebreide klantenkring. Onder andere Iamsterdam ging u al naar volle tevredenheid voor. Lees hun verhaal voor meer achtergrond over hun vraagstuk.

Referenties
Iamsterdam

Referenties

“Het nieuwe systeem heeft alle denkbare nieuwe toepassingen, zodat medewerkers veel efficiënter werken”

3 winkels

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827