Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig, multifiliaal of franchise
- Volledige geïntegreerd met Exact Online
- In-store communicatie
- 100% Cloud

Kassasysteem Exact Online

Dé kassasysteem oplossing voor alle branches!

Integratie

SW-retail en Exact online: een goede match! Flexibel, schaalbaar en innovatief.

Kassasysteem

Eenvoudig uitvoeren van acties, zoals 2e artikel, halve prijs. Nieuwste generatie kassasystemen!

Mogelijkheden

Flexibele inzetbaarheid. Volledig in de cloud, dus altijd up-to-date

SW-Retail en Exact online: een goede match!

Gebruikt u Exact online Boekhouden of Exact online Handel voor uw financiële en of logistieke processen? Of heeft u een SW-Retail Kassasysteem waar u Exact Online aan wilt koppelen? Wat uw uitgangssituatie ook is, SW-Retail is een goede partner voor deze koppeling. Wij beschikken over de ervaring om de koppeling met Exact online vlekkeloos te laten verlopen, ook als uw normale verkoopproces gewoon door moet gaan.

Waarom de koppeling met Exact Online?

Wanneer u kiest voor of beschikt over een SW-Retail Kassasysteem, dan heeft u een innovatief en flexibel product in handen. U kunt altijd en overal, op elk device, inzicht hebben in uw cijfers. Ons kassasysteem draait op betrouwbare hardware, waarbij uw voorraadbeheer is gekoppeld aan de voorraad in uw winkel(s) en eventueel webwinkel. Door het kassasysteem te koppelen aan Exact Online, werkt u nog efficiënter aan uw winkelautomatisering. Uw boekhouding staat namelijk in contact met uw verkoopproces. Zo houdt u tijd over om dat te doen waar u werkelijk goed in bent: het samenstellen van collecties die uw klant graag wil.

Nieuwste generatie kassasystemen

Met een SW-Retail Kassasysteem gekoppeld aan Exact Online bent u klaar voor de toekomst. U beschikt immers over de nieuwste generatie kassasystemen. Dat betekent volledig in de cloud, alle rapportages eenvoudig online raadplegen, digitale kassabon, geschikt voor vrijwel alle betaalautomaten en een fallback mogelijkheid als uw internet uitvalt. Daarnaast is ons kassasysteem flexibel, schaalbaar en innovatief, en heeft u de mogelijkheid om eenvoudig schap- en artikellabels te printen.

Instore communicatie

Informeer uw klant actief over aanbiedingen en bijpassende producten tijdens het afrekenen. Dat kan door het toevoegen van een tweede scherm bij de kassa, waarop de klant deze informatie te zien krijgt. U zult zien: het werkt omzetverhogend!

Flexibele inzetbaarheid

Als retailer van 1 of meerdere filialen, met daarnaast nog wellicht een webshop, wilt u flexibel kunnen zijn in het prijsniveau van uw artikelen. Acties wilt u eenvoudig in uw systeem kunnen zetten. Dat kan met het SW-Retail Kassasysteem. Met ons systeem beschikt u over software en hardware die uw bedrijfsvoering volledig ondersteunen, zeker in combinatie met Exact Online. Denk daarbij aan ondersteuning aan alle gangbare kassafuncties en maatbalken. Ook kunt u eenvoudig acties opzetten, zoals mix & match, 2e artikel voor de halve prijs of samengestelde producten. En voor uw klanten wordt het kassasysteem uitgerust met een LCD klantendisplay, zodat u uw acties instore kunt communiceren.

Wat kunt u met de Exact Online koppeling?

Afhankelijk van de Exact Online versie (Boekhouden of Handel) beschikt u over de volgende mogelijkheden:

Koppeling Exact online boekhouden
– Exact blijft de bron van uw crediteuren- en debiteurenbeheer;
– Facturen worden vanuit de kassa automatisch aangemaakt in Exact;
– Dagomzet en betalingen worden per dag automatisch doorgestuurd naar Exact.

De koppeling van Exact Online met uw SW-Retail winkelautomatisering verloopt automatisch, dus u heeft er geen omkijken naar. Daarmee is SW-Retail dé oplossing voor uw Exact-online omgeving.

Zelfstandig, multi filiaal of franchise?

Het maakt voor ons team niet uit of u zelfstandig retailer bent of juist beschikt over meerdere winkels. Het SW-Retail Kassasysteem is geschikt voor multifilialen tot wel 200 winkels, webwinkels of groothandels. We zijn actief in iedere retailbranche en kennen de problematiek van u als zelfstandig retailer als geen ander.

Wie gingen u voor

SW-Retail heeft een uitgebreide klantenkring. Onder andere deze bedrijven gingen u al naar volle tevredenheid voor: Wam-Denim. Lees hun verhaal voor meer achtergrond over hun vraagstuk.

Referenties
Wam-Denim

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Het systeem is zo ingericht dat er weinig computerkennis voor nodig is om ermee aan de slag te kunnen en dat is prettig

40 winkels Exact online integratie

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827