Slide background - 100% Cloud
- Zelfstandig, multifiliaal of franchise
- Draait op PC/Mac/iPad/Tablet
- Betaalautomaat koppeling
- Volledige backoffice functionaliteit
- Professionele ondersteuning

iPad kassasysteem

Uw volgende kassa is een iPad kassa!

Nieuwste generatie

Het SW-Retail iPad kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen.

100% cloud!

Het SW-Online kassasysteem draait 100% in de cloud.  100% Any place, Any device, Anywhere

Nieuwste generatie tablet kassasystemen

Het SW-Online kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassasystemen voor de detailhandel. Volledig in de cloud en beschikbaar op elk apparaat. Altijd en overal inzicht in de actuele cijfers. Of het nu gaat om voorraadbeheer of verkoopcijfers. De uitgebreide rapportages geven u direct inzicht in uw omzet en marge. En het kassasysteem van SW-Retail is nog eenvoudig in gebruik ook!

100% Cloud

SW-Online kassasysteem draait volledig in de cloud. Daarmee is uw verkoopinformatie altijd en overal toegankelijk. Ook naar het maken van back-ups heeft u geen omkijken meer. Een moderne retailer kan eigenlijk niet meer zonder onze cloud oplossing.

Digitale kassabon

Met de digitale kassabon raakt de klant nooit meer een bon kwijt. Tijdens het afrekenen krijgt de klant zijn bon per mail toegezonden. Als u deze mail ook nog eens voorziet van aanbiedingen, reclame of kortingscoupons, heeft u er een krachtig marketingmiddel bij. Verleid uw klant tot meer aankopen in uw (web)winkel en verhoog zo eenvoudig uw omzet.

Volledig backoffice

Wij bieden onze oplossing met een basis backoffice voor de ondernemer die behoefte heeft aan een eenvoudig backoffice systeem. Heeft u meer wensen dan bieden we ons uitgebreide backoffice systeem met voorraadbeheer. Dit kan verder uitgebreid worden een koppeling naar de webshop, order module, bestelmodule, inventarisatie module en EDI koppeling.

Profesionele helpdesk

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of beheerder van een franchiseformule, SW-Retail begrijpt uw vraagstukken. Wij hebben ruime ervaring op beide werkterreinen en weten wat er speelt. Of dat nu gaat om vraagstukken op het gebied van logistiek, voorraadbeheer of assortimentbeheer. Wij helpen u graag verder.

Hardware Ondersteuning

U bent er natuurlijk niet met een Tablet alleen. U wilt immers ook kassabonnen printen en barcodes kunnen scannen.De SW-Online kassa heeft ondersteuning voor

- betaalterminals

- scanners

- kassabonprinters

Bepaalde hardware, zoals kassabonprinters en bepaalde betaalterminals, kunnen gedeeld worden tussen meerdere Tablets!

Verder ondersteund de kassa alle software opties van onze traditionele kassasysteem oplossing.

U kunt beide systemen zelfs naast elkaar gebruiken in dezelfde winkel! 

Het SW-Online kassasysteem is volledig online beschikbaar en er is geen installatie nodig. Als hardware opties leveren wij een cloud bonprinter, scanner en betaalterminal. De tablet koopt u zelf. De software wordt ondersteund door onze professionele helpdesk.

Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten