Slide background - Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

SW-Retail Kassabeheer

Dé oplossing voor alle branches!

Kassasysteem

Het SW-Retail kassasysteem is dé oplossing voor de detailhandel!

Webshop

Koppel het kassasysteem aan uw webshop voor een actueel overzicht.

Totaaloplossing

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor de SW-Retail Totaaloplossing.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer, bestellingen en inzicht in verkoopcijfers: altijd en overal actueel!

Software kassabeheer: kijk op cijfers

 oplossing voor kassabeheer voor de detailhandel is het SW-Retail Kassasysteem. U kunt het systeem eenvoudig koppelen aan uw voorraadbeheer en uw webshop. Ook kunt u het als stand-alone gebruiken. Met de uitgebreide software heeft u veel beter inzicht in uw cijfers en kunt u nog sneller schakelen. Omzetverhogend dus!

Ervaar het kassabeheer op geheel nieuwe wijze met het SW-Retail Kassasysteem. Kiest u voor ons systeem, dan kiest u voor een duidelijk inzicht in al uw verkoopgegevens. Waar en wanneer u maar wilt. De kassabeheer software legt elke transactie vast. Vervolgens kunt u via diverse rapportages uw marge en omzet eenvoudig bepalen. Nog een pluspunt: de kassabeheer software van SW-Retail is erg gemakkelijk in het gebruik!

Koppel uw kassabeheer aan uw voorraadbeheer en webshop

Beschikt u over ons systeem voor voorraadbeheer of over een webshop? Geen probleem, want het SW-Retail Kassasysteem sluit daar naadloos op aan. Bij elke transactie worden alle voorraden tegelijkertijd aangepast. Handig, want zo hoeft u nooit meer zelf achter uw voorraadbeheer of webshop aan.

Klantenkaarten en spaarpunten

Met het SW-Retail systeem voor kassabeheer geeft u eenvoudig klantenkaarten en spaarpunten uit. Daarnaast koppelt het systeem de verkopen eenvoudig aan uw klanten. Zo heeft u goed inzicht in wie welke producten op welk moment bij u koopt. Informatie die goud waard kan zijn!

Klantenkaartsysteem gekoppeld aan uw kassasysteem

Voordelig en compleet: SW-Retail Kassabeheer

U ontvangt naast de software voor een compleet systeem voor kassabeheer ook training, installatie op locatie, hardware en een supportcontract voor het eerste jaar. En dat voor een voordelige prijs zonder verrassingen achteraf. Wilt u gebruik maken van aantrekkelijke financieringsmogelijkheden? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden die wij u bieden.

Klaar voor de toekomst met onze totaaloplossing

Als u nu overstapt op de SW-Retail Totaaloplossing, dan kiest u voor een toekomstbestendig systeem. Het is dé oplossing voor de detailhandel als het gaat om voorraadbeheer, kassabeheer en verkopen via uw webshop. Maak de juiste keuzes voor uw winkel op basis van actuele cijfers, helder weergegeven via ons systeem.

Basis cloud kassa

De basis cloud kassa oplossing wordt geleverd met assortiment beheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

cloud kassasysteem
€ 63
per maand

Cloud kassasysteem met backoffice

De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

iPad kassasysteem
€ 117
per maand
Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten