Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

SW-Retail Kassabeheer

Dé oplossing voor alle branches!

Kassasysteem

Het SW-Retail kassasysteem is dé oplossing voor de B2C en B2B markt!

Webshop

Koppel het kassasysteem aan uw webshop voor een actueel overzicht.

Totaaloplossing

Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Kies dan voor de SW-Retail Totaaloplossing.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer, bestellingen en inzicht in verkoopcijfers: altijd en overal actueel!

Software kassabeheer: kijk op cijfers

 oplossing voor kassabeheer voor de B2C en B2B markt is het SW-Retail Kassasysteem. U kunt het systeem eenvoudig koppelen aan uw voorraadbeheer en uw webshop. Ook kunt u het als stand-alone gebruiken. Met de uitgebreide software heeft u veel beter inzicht in uw cijfers en kunt u nog sneller schakelen. Omzetverhogend dus!

Ervaar het kassabeheer op geheel nieuwe wijze met het SW-Retail Kassasysteem. Kiest u voor ons systeem, dan kiest u voor een duidelijk inzicht in al uw verkoopgegevens. Waar en wanneer u maar wilt. De kassabeheer software legt elke transactie vast. Vervolgens kunt u via diverse rapportages uw marge en omzet eenvoudig bepalen. Nog een pluspunt: de kassabeheer software van SW-Retail is erg gemakkelijk in het gebruik!

Koppel kassabeheer aan voorraadbeheer en webshop

Beschikt u over ons systeem voor voorraadbeheer of over een webshop? Geen probleem, want het SW-Retail Kassasysteem sluit daar naadloos op aan. Bij elke transactie worden alle voorraden tegelijkertijd aangepast. Handig, want zo hoeft u nooit meer zelf achter uw voorraadbeheer of webshop aan.

Klantenkaarten en spaarpunten

Met het SW-Retail systeem voor kassabeheer geeft u eenvoudig klantenkaarten en spaarpunten uit. Daarnaast koppelt het systeem de verkopen eenvoudig aan uw klanten. Zo heeft u goed inzicht in wie welke producten op welk moment bij u koopt. Informatie die goud waard kan zijn!

Voordelig en compleet: SW-Retail Kassabeheer

Kies het kassabeheer software abonnement die uw wensen vervult en vul dit aan met onze hardware. Uw voordeel: u bent verzekerd van een snel en soepel werkend kassabeheersysteem inclusief 2 jaar on-site support over de hardware.

In een recordtijd uw kassa beheren in het nieuwe systeem! Laat dan de installatie van uw kassasysteem op locatie uitvoeren door SW-Retail. En uw personeel trainen door ons.

Klaar voor de toekomst met onze totaaloplossing

Als u nu overstapt op de SW-Retail Totaaloplossing, kiest u voor een toekomstbestendig systeem. Het is dé oplossing voor de B2C en B2B markt als het gaat om voorraadbeheer, kassabeheer en verkopen via uw webshop. Maak de juiste keuzes voor uw onderneming op basis van actuele cijfers, helder weergegeven via ons systeem.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827