Kassasoftware

Kassasoftware

Kassasoftware voor de detailhandel

SW-Retail biedt innovatieve kassasoftware die niet alleen het afrekenproces vereenvoudigt, maar ook een breed scala aan functies biedt zoals kassa- en voorraadbeheer
SW-Retail Kassasysteem: ideaal voor iedere branche in de detailhandel.
Automatiseer uw winkel en voorraad volledig door te kiezen voor één totaalpakket.
Kies voor een duidelijk inzicht in cijfers met het SW-Retail Voorraadbeheer.
Bied het assortiment uit uw winkel ook online aan. Zonder extra werk!

Kassasoftware voor kassabeheer en voorraadbeheer

SW-Retail biedt innovatieve kassasoftware die niet alleen het afrekenproces vereenvoudigt, maar ook een breed scala aan functies biedt voor voorraadbeheer en direct te koppelen is aan je webshop. Met deze alles-in-één oplossing heb je de volledige controle over je winkel, waardoor je efficiënter kunt werken en je klanten een naadloze winkelervaring kunt bieden.

Onze kassa software werkt vanuit de cloud, wat betekent dat je geen speciale hardware of software hoeft te installeren. Het enige wat je nodig hebt, is een apparaat met een browser en internettoegang.
Kassasysteem detailhandel SW-Retail
Wat houdt kassa software in

Wat houdt kassa software in?

Kassasoftware is een software die wordt gebruikt om betalingen te verwerken en transacties te registreren in een winkel of webshop. Het helpt ondernemers bij het beheren van hun financiën en het efficiënt uitvoeren van dagelijkse transacties. Daarnaast biedt het andere functionaliteiten, zoals voorraadbeheer en integratie met andere systemen, zoals webshops en marketplaces.

Onze kassasoftware helpt je als bedrijf om verkoopprocessen efficiënter te maken, voorraadniveaus bij te houden en integratie met andere systemen mogelijk te maken. Ook verbetert het de klantenservice en zorgt voor nauwkeurige administratie.

Krachtige functies voor optimale bedrijfsgroei

Met onze kassa software ben je verzekerd van krachtige functies die je bedrijf helpen groeien en succesvol te zijn. Of je nu een kleine boetiek, een multifiliaal of een online winkel runt, onze software biedt de tools die je nodig hebt om je activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren.

Dankzij de intuïtieve interface van onze software kun je moeiteloos artikelen aanslaan en klanten snel bedienen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling van transacties, waardoor de wachttijden worden verkort en de klanttevredenheid wordt verhoogd.
Kassabon op kassasoftware van SW-Retail

Direct zelf contact opnemen? Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Volledig inzicht met voorraadbeheer

Volledig inzicht in je dagomzet

Wil je real-time inzicht in je dagomzet, kastransacties en kasopmaak? Dat kan met de kassasoftware van SW-Retail. Je kunt eenvoudig rapporten genereren en belangrijke statistieken analyseren om een duidelijk beeld te krijgen van de prestaties van je winkel. Dit helpt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het identificeren van groeikansen.

Onze software stelt je daarnaast in staat om moeiteloos orders te maken en te factureren. Of het nu gaat om een telefonische bestelling, een in-store aankoop of een online order, je kunt alles centraal beheren. Dit vermindert het risico op fouten en zorgt voor een gestroomlijnd orderverwerkingsproces.

Voorraadbeheer en besteladvies

Met onze kassa software kun je eenvoudig je voorraad bijhouden en automatisch besteladvies genereren op basis van de verkoophistorie en huidige voorraadniveaus. Dit zorgt ervoor dat je nooit zonder producten komt te zitten en je je klanten altijd kunt voorzien van wat ze nodig hebben.

Onze software oplossingen zijn daarnaast eenvoudig te integreren met populaire online platformen, zoals koppeling met Bol.com, Zalando en Amazon. Hierdoor kun je je producten eenvoudig synchroniseren en beheren op verschillende verkoopkanalen. Dit vergroot je bereik en helpt je om nieuwe klanten te bereiken.

Met onze kassasoftware kun je ook gemakkelijk cadeau- en tegoedbonnen uitgeven aan je klanten. Dit biedt een extra stimulans voor klanten om bij jou te winkelen en vergroot de loyaliteit aan je merk.
Voorraadbeheer en besteladvies
kassasysteem aansluiten op de behoefte van jouw bedrijf

De voordelen van kassasoftware voor je bedrijf


 • Efficiënter werken: De kassasoftware maakt het mogelijk om processen te automatiseren en een intuïtieve interface te gebruiken, wat resulteert in tijdsbesparing.

 • Kostenbesparing: Door geautomatiseerde processen en beter voorraadbeheer verminder je verspilling en onnodige uitgaven.

 • Verhoogde klanttevredenheid: Dankzij de verbeterde efficiëntie en nauwkeurig voorraadbeheer kunnen klanten altijd de gewenste producten kopen.

 • Real-time inzicht in voorraadniveaus: Je hebt altijd een actueel overzicht van je voorraad, waardoor tekorten en overschotten worden voorkomen.

 • Geautomatiseerd besteladvies: De software geeft je automatisch suggesties voor het aanvullen van je voorraad, waardoor je nooit zonder producten komt te zitten.

 • Focus op andere belangrijke aspecten: Met minder tijd besteed aan handmatige taken, kun je je aandacht richten op het verbeteren van andere aspecten van je bedrijf.

Verbeterde klantenservice en betere besluitvorming

Door snelle transacties en een efficiënte orderverwerking kun je de wachttijden verkorten en de klanttevredenheid verhogen. Bovendien kun je met de integratie van online platformen een naadloze winkelervaring bieden, zowel in de fysieke winkel als online.

Met gedetailleerde rapporten en statistieken kun je de prestaties van je winkel analyseren en inzicht krijgen in belangrijke trends en patronen. Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en je bedrijfsstrategie aan te passen voor maximale groei.

De kassasoftware van SW-Retail is betaalbaar en biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface. Dit maakt het gemakkelijk voor winkeliers om met het systeem te leren werken en het efficiënt te gebruiken.

Onze kassa software is geschikt voor diverse branches

Ongeacht het type bedrijf, kan SW-Retail’s kassasoftware aan de specifieke behoeften worden aangepast. Denk aan de detailhandel, retail en andere sectoren waar een kassasysteem nodig is: onze software is geschikt voor verschillende branches.

SW-Retail’s kassasoftware is flexibel en schaalbaar, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de groei en veranderingen van jouw bedrijf. Of je nu een kleine winkel hebt of een keten van winkels beheert, onze software kan meegroeien met jouw behoeften.

Naar eigen inzicht in te richten

Met de kassasoftware van SW-Retail heb je de vrijheid om het systeem naar eigen wensen in te richten. Je kunt verschillende instellingen aanpassen en functionaliteiten in- of uitschakelen op basis van jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

De kassa software kan worden geïntegreerd met een betaalautomaat, zodat transacties snel en veilig verwerkt kunnen worden. Dit minimaliseert de wachttijd voor klanten en zorgt voor een efficiënte afhandeling van betalingen.

Extra functies van onze kassasoftware

Het kassasysteem kan worden voorzien van een grafisch klantendisplay, waarmee klanten mee kunnen kijken bij hun aankopen en eventuele kortingen of aanbiedingen. Bovendien is de software ontworpen om op elk apparaat met een browser te kunnen werken, waardoor je flexibel bent in de keuze van hardware.

De kassasoftware is een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven die een kassasysteem met voorraadbeheer nodig hebben. SW-Retail biedt tegen betaalbare prijzen uitgebreide software oplossingen aan met een gebruiksvriendelijke interface. Vanwege de flexibiliteit van de software is het eenvoudig om op te schalen wanneer je er gebruik van maakt. Met de kassasoftware van SW-Retail kun je jouw bedrijfsprocessen optimaliseren en de verkoop efficiënt beheren.
Extra functies van onze kassasoftware
Optimaliseer je winkelervaring met SW-Retail kassa software

Optimaliseer je winkelervaring met SW-Retail kassa software

Ontdek de kracht van kassasoftware en optimaliseer je winkelervaring met SW-Retail. Onze geavanceerde software oplossing biedt een breed scala aan functies die je helpen bij het beheren van je kassa, voorraad en webshop.

Met intuïtieve bediening, naadloze integraties en krachtige rapportagemogelijkheden stelt onze kassa software je in staat om efficiënter te werken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SW-Retail je kan ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsdoelen.
FAQ
Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen
Wat is kassasoftware en wat doet het?
Wat zijn de voordelen van het gebruik van kassasoftware?
Wat zijn enkele belangrijke functies van kassasoftware
Kies het abonnement dat bij jou past!
Snel en eenvoudig kunnen afrekenen? Je doet het met ons Basis afrekensysteem! Automatiseren van inkoop tot verkoop heb je onder controle met het winkelsysteem in het abonnement Compleet. Zet net dat stapje extra door ons Uitgebreide systeem met alle denkbare mogelijkheden voor jouw winkel!
Winkel basis
per maand
€ 79
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
meest gekozen
Winkel compleet
per maand
€ 145
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
 • Voorraadbeheer
 • Importfunctie
 • Orderbeheer
 • Inkoopbeheer
 • Order fulfilment
 • Actiemanagement
 • Inventarisatie
 • REST-API
 • Webshopkoppeling
Winkel uitgebreid
per maand
€ 199
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
 • Voorraadbeheer
 • Importfunctie
 • Orderbeheer
 • Inkoopbeheer
 • Order fulfilment
 • Actiemanagement
 • Inventarisatie
 • REST-API
WETEN WAT ONZE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan neemt Gerben zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.