- Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Zorgeloos Kassasysteem koppeling
- Professionele ondersteuning

Kassasysteem API Koppeling

REST-API Koppeling

SW-Retail heeft een volledige geïntegreerde REST-API koppeling ontwikkeld. Deze koppeling is zeer flexibel opgezet. U kunt met gangbare en breed toegepaste technologie realtime informatie uit de SW-Retail database halen, zoals artikelinformatie, order informatie, voorraad informatie. Ook kunt u informatie updaten in SW-Retail middels de REST-API.

Realtime

Onze REST-API  is realtime. Dat houdt in dat uw voorraad direct wordt bijgewerkt. Uw fysieke winkel en uw externe systeem (webshop / erp systeem) lopen daardoor synchroon. Plaatst uw klant een order in de webshop? Dan kan deze bestelling meteen worden doorgestuurd naar het SW-Retail systeem. U kunt dan gelijk beginnen met het verwerken van de order. Makkelijk toch?

Ruime ervaring

Ons team heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het koppelen met verschillende API’s. We hebben koppelingen gerealiseerd in onder meer de volgende branches:

  • Kleding
  • Speelgoed
  • Schoenen
  • Lingerie
  • Elektronica
  • Algemeen Retail

Het koppelen met de REST-API aan het SW-Retail systeem is voor ons routinewerk. Wat niet wil zeggen dat we geen oog meer hebben voor de details. Kwaliteit blijft voor ons altijd nummer 1. Wel kunnen we de koppeling snel en eenvoudig realiseren. Zelfs als u met meerdere systemen tegelijk in onze database wilt werken.

Referenties

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827