Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig, multifiliaal of franchise
- Eenvoudige koppeling met webshop
- In-store communicatie
- Draait op iedere computer met een webbrowser
- Digitale kassabon
- Professionele hardware sets leverbaar

Kassasysteem

Dé kassasysteem oplossing voor alle branches!

Nieuwste generatie

Het SW-Retail kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassa systemen.

Nieuwste generatie kassasystemen

Het SW-Retail kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassasystemen voor de detailhandel. Fysieke winkels worden moeiteloos gekoppeld aan webshops. Door de koppeling heeft u altijd en overal inzicht in de actuele cijfers. Of het nu gaat om voorraadbeheer of verkoopcijfers. De uitgebreide rapportages geven u direct inzicht in uw omzet en marge. En het kassasysteem van SW-Retail is nog eenvoudig in gebruik ook.

Blijf niet twijfelen. Probeer gratis de SW-Retail kassasoftware!

Een kassasysteem voor webwinkel én winkel

Uw webshop werkt u automatisch bij met de artikelgegevens uit het SW-Retail kassasysteem. Het handmatig bijwerken van uw voorraden is hiermee verleden tijd. Ook de online bestellingen kunt u direct op dit kassasysteem afhandelen. Koppelt u het daarnaast aan ons systeem voor voorraadbeheer, dan wordt uw totale voorraad bij elke transactie meteen bijgewerkt. Dát is nu een totaaloplossing die tijd bespaart voor iedere retailer. Lees meer over de  SW-Retail Totaaloplossing voor winkelautomatisering voor de detailhandel.

Multifiliaal? Klantenkaart? Alles is mogelijk!

Voor vrijwel iedere wens biedt SW-Retail een oplossing. Ons kassasysteem is uitgerust met tal van opties en ook maatwerk is mogelijk. Geeft u klantenkaarten en spaarpunten uit? Geen probleem voor ons kassasysteem. We gaan zelfs nog een stap verder: alle verkoopgegevens worden gekoppeld aan uw klanten, zodat u in één oogopslag kunt zien wie wat wanneer koopt.

Ook als u meerdere winkels beheert, is ons kassasysteem ideaal. Met onze multifiliaal oplossing koppelt u alle kassasystemen van uw filialen aan elkaar. Zo houdt u heel simpel overzicht op de cijfers van alle filialen.

Instore communicatie

Informeer uw klant actief over aanbiedingen en bijpassende producten tijdens het afrekenen. Dat kan door het toevoegen van een tweede scherm bij de kassa, waarop de klant deze informatie te zien krijgt. U zult zien: het werkt omzetverhogend!

Volledige cloud oplossing

Laat uw SW-Retail kassasysteem draaien in de cloud. Daarmee is uw verkoopinformatie altijd en overal toegankelijk. Ook naar het maken van back-ups heeft u geen omkijken meer. Een moderne retailer kan eigenlijk niet meer zonder onze cloud oplossing.

Voorraadbeheer

Het SW-Retail kassasysteem is voorzien van een uitgebreid Cloud based voorraad en inkoop beheer systeem. Dit kan ingezet worden voor 1 of meerdere filialen en gekoppeld worden aan uw webshop.

Digitale kassabon

Met de digitale kassabon raakt de klant nooit meer een bon kwijt. Tijdens het afrekenen krijgt de klant zijn bon per mail toegezonden. Als u deze mail ook nog eens voorziet van aanbiedingen, reclame of kortingscoupons, heeft u er een krachtig marketingmiddel bij. Verleid uw klant tot meer aankopen in uw (web)winkel en verhoog zo eenvoudig uw omzet.

Zelfstandig of franchise?

Of u nu zelfstandig ondernemer bent of beheerder van een franchiseformule, SW-Retail begrijpt uw vraagstukken. Wij hebben ruime ervaring op beide werkterreinen en weten wat er speelt. Of dat nu gaat om vraagstukken op het gebied van logistiek, voorraadbeheer of assortimentbeheer. Wij helpen u graag verder.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Het systeem is zo ingericht dat er weinig computerkennis voor nodig is om ermee aan de slag te kunnen en dat is prettig

40 winkels Exact online integratie

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

“Het nieuwe systeem heeft alle denkbare nieuwe toepassingen, zodat medewerkers veel efficiënter werken”

3 winkels

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

“Meer controle dankzij ‘heilige graal’ van rapportages

1 winkel

“Automatiseerders willen nog wel eens veel beloven, maar weinig waarmaken. Dat geldt zeker niet voor SW-Retail.”

4 winkels

“Iedereen in de winkel had het systeem binnen een week onder de knie.”

8 winkels

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

“What you see, is what you get”

1 winkel

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827