Slide background - Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Zorgenloze Kassasysteem Webshop koppeling

Kassasysteem Magento Koppeling

Kassasysteem Magento koppeling

Wilt u naast uw fysieke winkel starten met een webshop? Dat kan eenvoudig met het SW-Retail kassasysteem Magento. Door te kiezen voor de koppeling met Magento kunt u direct met uw webshop beginnen. Het is eenvoudig om te beheren en het pakket beschikt over uitgebreide mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden van voorraden, want dat kan allemaal realtime geregeld worden. Start u met een webshop? Start dan goed met het SW-Retail Kassasysteem inclusief Magento koppeling.

Volledige koppeling, voor Magento 1.x en 2.x

Starten met Magento is eenvoudig. Binnen 30 minuten hebben wij het SW-Retail Kassasysteem gekoppeld aan uw eigen Magento webshop. Uw assortiment en stamgegevens worden volledig automatisch gesynchroniseerd. Of u nu 1 winkel heeft of een hele keten.

De koppeling met Magento is volledig. Dat betekent dat u geen attributen of attribuutsets in het systeem hoeft aan te maken. Het gaat helemaal vanzelf. Wilt u toch nieuwe sets aanmaken? Dan kan dat met de vrije velden-functionaliteit van SW-Retail. En de koppeling? Die gaat dan natuurlijk weer automatisch!

Featurerijk en meerdere shops

Bijna alle opties van ons uitgebreide voorraadbeheer systeem worden ondersteund door Magento. Denk daarbij aan crossselling, prijsopties per maat en producten in meerdere artikelgroepen. Het hele assortiment beheert u vanuit het kassasysteem, net als de afhandeling van nieuwe bestellingen en retourzendingen.

Beschikt u over meerdere webshops? Dan kunt u die eenvoudig beheren vanuit één systeem. Bepaal bijvoorbeeld zelf welke artikelgroepen, subgroepen of merken zichtbaar moeten zijn in welke webshop. Het unieke van ons systeem is dat het niet allemaal webshops van Magento hoeven te zijn. Ook shops van onder meer Mijnwinkel en SW-Retail kunnen gekoppeld worden. Ideaal en multi-inzetbaar, dát is het SW-Retail Kassasysteem met Magento koppeling!

Realtime

De koppeling met uw webshop is realtime. Dat houdt in dat uw assortiment, artikelgroepen en stamgegevens zoals maatbalken volledig automatisch worden gesynchroniseerd. Het uitwisselen van CSV-bestanden of het maken van nachtelijke updates is hiermee verleden tijd. U beheert uw voorraad vanuit één systeem: het SW-Retail Kassasysteem!

Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten