Chat with us, powered by LiveChat
- Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Webshopkoppeling Magento en Magento2
- Zorgeloos Kassasysteem Webshop koppeling

Kassasysteem Magento Koppeling

Kassasysteem Magento koppeling

Wilt u naast uw fysieke winkel stralen met een webshop? Dat kan eenvoudig met het SW-Retail kassasysteem Magento. Door te kiezen voor de koppeling met het Magento platform kunt u direct met uw webshop beginnen. Het Magento Kassasysteem is eenvoudig te beheren en beschikt over uitgebreide mogelijkheden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het bijhouden van voorraden, want dat regelt het systeem allemaal realtime. Start u met een webshop? Start dan goed met het SW-Retail Kassasysteem inclusief Magento koppeling.

Volledige koppeling voor Magento 1.x en 2.x

Starten met Magento is eenvoudig. Binnen 30 minuten hebben wij het SW-Retail Kassasysteem gekoppeld aan uw eigen Magento of Magento2 webshop. Uw assortiment en stamgegevens worden volledig automatisch gesynchroniseerd. Of u nu 1 winkel heeft of een hele keten.

De koppeling met Magento is volledig. Dat betekent dat u geen attributen of attribuutsets in het systeem hoeft aan te maken. Het gaat helemaal vanzelf. Wilt u toch nieuwe sets aanmaken? Dan kan dat met de vrije velden-functionaliteit van SW-Retail. En de koppeling? Die gaat dan natuurlijk weer automatisch!

Featurerijk en meerdere shops

Bijna alle opties van ons uitgebreide voorraadbeheer systeem worden ondersteund door Magento. Denk daarbij aan crossselling, prijsopties per maat en producten in meerde artikelgroepen. Het hele assortiment beheert u vanuit het kassasysteem, net als de afhandelingen van nieuwe bestellingen en retourzendingen.

Beschikt u over meerdere webshops? Dan kunt u die eenvoudig beheren vanuit één systeem. Bepaal bijvoorbeeld zelf welke artikelgroepen, subgroepen of merken zichtbaar moeten zijn in welke webshop. Het unieke van ons systeem is dat het niet allemaal webshops van Magento of Magento2 hoeven te zijn. Ook shops van onder meer MyShop kan SW-Retail koppelen. Ideaal en multi-inzetbaar, dát is het SW-Retail kassasysteem met Magento koppeling!

Realtime

De koppeling met uw webshop is realtime. Dat houdt in dat uw assortiment, artikelgroepen en stamgegevens zoals maatbalken volledig automatisch worden gesynchroniseerd. Het uitwisselen van CSV-bestanden of het maken van nachtelijke updates is hiermee verleden tijd. U beheert uw voorraad vanuit één systeem: het SW-Retail Kassasysteem!

Referenties

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

Alexander Houtsma

Koters kinderkleding

“SW-Retail is gebruiksvriendelijk: om het systeem te hanteren hoeft je echt geen dagenlange cursussen te volgen!”

Monique Krusse

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

John Peerbolte

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

Héléne Terrahé

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827