- Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Zorgeloos Kassasysteem Webshop koppeling

Kassasysteem Prestashop Koppeling

Prestashop koppeling

Met een webshop koppeling van Prestashop begint u snel en eenvoudig met de online verkoop van uw producten. Zeker als u al een fysieke winkel beheert, is deze koppeling aan het SW-Retail Kassasysteem een goede keuze. U kunt kiezen uit een breed palet van features om uw webshop in te richten.

Met een Prestashop koppeling hoeft u zich geen zorgen te maken over technische zaken. Al uw gegevens worden volledig gesynchroniseerd. Uw assortiment en uw stamgegevens hevelen we in no time over naar uw nieuwe webshop. De koppeling wordt geïmplementeerd door onze partner en zij kunnen specifieke wensen voor u inbouwen. Of u nu 1 of 200 winkels heeft.

Realtime

De Prestashop koppeling is realtime. Dat betekent dat uw klant altijd een actuele voorraad ziet op de webshop. Verkoopt u het laatste product in uw fysieke winkel, dan wordt de voorraad ook direct aangepast in uw webshop. Dat voorkomt teleurstelling achteraf bij uw klant.

Featurerijk

Bij ons is een koppeling volledig gekoppeld. Afstemming met betrekking tot wat er gekoppeld wordt, is bespreekbaar met onze implentatiepartner.

Ervaring

Het team van SW-Retail heeft de nodige ervaring in het realiseren van webshop koppelingen. Onze specialisten werken onder meer  in de volgende branches:

  • Kleding
  • Schoenen
  • Lingerie
  • Speelgoed
  • Textiel

Naast het realiseren van webshop koppelingen zijn wij ook specialist in voorraadbeheer, kassasystemen en totaaloplossingen. Door deze combinatie maken wij ook van uw webwinkel een succes!

Referenties

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827