- Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Zorgeloos Kassasysteem Webshop koppeling

Kassasysteem Shoptrader Koppeling

Kassasysteem Shoptrader koppeling

Shoptrader levert webwinkels tegen een maandelijks tarief. Het zijn ideale webshops voor beginnende ondernemers. U heeft geen gedoe met technische zaken als hosting, updates, design, het koppelen van betaalmodules, het aansluiten van affiliatepartners en zoekmachineoptimalisatie. Ook naar de koppeling van Parcelware en andere zaken op het gebied van e-commerce heeft u met dit pakket geen omkijken. Wij koppelen deze Shoptrader webshop eenvoudig aan uw SW-Retail systeem.

Realtime koppeling

Met de koppeling van Shoptrader aan uw SW-Retail systeem bent u snel online om uw producten aan de man te brengen. U ontvangt de orders uit uw webshop direct op uw kassasysteem. Doordat het voorraadbeheer en het assortiment automatisch en realtime aan elkaar gekoppeld zijn, heeft u geen omkijken meer naar het maken van updates. Vanaf de web-backoffice kunt u ook nog eens eenvoudig adresetiketten printen. De order handelt u dus compleet, snel en eenvoudig af met de koppeling tussen Shoptrader en SW-Retail.

Eenvoudig beginnen

Ziet u op tegen de rompslomp van een koppeling tussen SW-Retail en uw Shoptrader-webshop? Niet nodig. In 30 minuten bent u online! Geen zorgen en geen gedoe. SW-Retail, de totaaloplossing in winkelautomatisering.

Referenties

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827