Slide background

Totaaloplossing

Kassasysteem & Voorraadbeheer
voor Winkel & Webwinkel

- State of the Art winkelautomatisering
- Totaalpakket met geïntegreerde logistiek
- Geschikt voor alle branches
- Voor 1 tot 200 winkels
- Innovatieve oplossingen
- Vele mogelijkheden tot webshop koppelingen
- Draait volledig in de cloud

Totaalpakket

Met ons innovatieve winkelautomatisering software maakt u uw onderneming nóg succesvoller!

Alle branches

Winkelautomatisering met een brede kijk op alle branches in de detailhandel.

Webshop ready!

Ons systeem koppelt u met het grootste gemak aan verschillende webwinkels.

1 tot 200 winkels

Voor de zelfstandige winkelier of de grote franchise onderneming, SW-Retail heeft de totaaloplossing!

Kassasysteem met uitgebreide rapportages

Totaalpakket voor winkelautomatisering

In uw kassasysteem is precies te zien welke omzet u draait. Maar hoeveel inzicht heeft u nu echt in omzet en marges? Waar moet u bijsturen en waar kunt u nog grotere marges behalen?

Met de SW-Retail Totaaloplossing verschaft u uzelf eenvoudig dit inzicht.

Altijd en overal een volledig en actueel overzicht van orders en voorraad. Ook ziet u in één oogopslag welke trends er in uw winkel gaande zijn.

Voor alle branches in de detailhandel

De SW-Retail Totaaloplossing is geschikt voor alle branches in de detailhandel. Ons voorraadbeheer en kassasysteem worden onder andere met succes ingezet in de volgende branches:

 • Mode en schoenen
 • Onderdelen winkels
 • Sport en outdoor
 • Speelgoed
 • Mini-supermarkten
 • Dierenwinkels
 • Bloemenwinkels

Door de flexibele opzet van onze software zijn wij in staat om vele branchespecifieke uitdagingen met succes aan te gaan! Denk hierbij aan maatbalken en automatische bestelsystemen.

SW-retail cloud

Groeit met u mee

Heeft u meerdere filialen? Denkt u erover na om te groeien? Dan groeit SW-Retail met u mee.

Ons multifiliaal systeem is inzetbaar van 1 tot 200 winkels. Wij koppelen uw kassasystemen eenvoudig aan uw backend. Realtime, dus u heeft altijd inzicht in de actuele cijfers zoals voorraden en omzet. De multifiliaal oplossing is ook bij uitstek geschikt voor franchiseketens.

Onze software heeft ook speciale functionaliteit voor franchises.

Webshop koppelingen

Wilt u uw producten online gaan verkopen? Dan kunt u eenvoudig starten met een van onze webshop koppelingen. Deze koppelingen bieden een breed scala aan opties.

Verkoop online en offline met ons systeem kost u geen enkele moeite!

Met de uitgebreide webshop backoffice handelt u alle webshop orders eenvoudig en snel af. Realtime en op uw eigen kassasysteem.

Volledige Cloud Oplossing

De totaaloplossing van SW-Retail kunt u op twee manieren gebruiken:

 • In de cloud met uw webbrowser
 • Standalone op uw pc

Onze cloud retail automatisering oplossing is een webbrowser based applicatie, die u waar en wanneer u maar wilt kunt raadplegen. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding. Het programma draait op ieder apparaat met een webbrowser, waaronder tablet’s en telefoons

Innovatieve oplossingen

Onze software bevat vele innovatieve oplossingen, die het ondernemen een stuk makkelijker maken. Zo kunt u ondere andere kiezen voor:

 • de inventarisatie module met bluetooth scanner die u koppelt aan uw tablet of telefoon (Android, Apple en Windows Mobile);
 • digitale kassabonnen die per e-mail worden verstuurd;
 • een handige rapportage module geschikt voor pc, tablet en telefoon;
 • realtime beschikking over alle gegevens.

En dat is nog niet alles! Wilt u weten welke mogelijkheden onze software biedt? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.

Winkelautomatisering in de cloud

Velen gingen u al voor!

Ons klantenbestand is divers en daar zijn we trots op. Onze klanten houden ons scherp. Samen zoeken we altijd naar de best passende oplossing. En doordat onze klanten ons scherp houden, bent u ook verzekerd van steeds weer vernieuwende software. Wilt u weten waarom onze klanten steeds weer voor ons kiezen? Lees dan meer over hun ervaringen met SW-Retail.

Bespaar tijd en geld op uw boekhouding

Boekhouden kan een stuk makkelijker, sneller en goedkoper. Onze SW-Retail Totaaloplossing kent uitgebreide mogelijkheden om uw boekhouding te koppelen aan uw kassasysteem. U exporteert en importeert uw kengetallen eenvoudig naar uw boekhoudpakket. Dat bespaart tijd en dus geld!

Basis Kassasystemen

Dit SW-Retail Kassasysteem wordt geleverd inclusief voorraadbeheer. Het is een zeer compleet systeem, waarmee je helder inzicht krijgt in je voorraad, omzet en marges. Het kan gekoppeld worden met diverse webshop- en boekhoudsystemen om zo nog efficiënter te werken.

De standaard uitrusting van SW-Retail Compleet bestaat uit een klantenkaartsysteem, spaarpuntensysteem, pin-koppeling, installatie op locatie, training en een supportcontract voor het eerste jaar

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en heeft zelfs een specifieke functionaliteit voor de modebranche. Met SW-Retail Compleet haal je zeer uitgebreide winkelautomatisering in huis voor een scherpe prijs.

touchscreen kassasysteem
vanaf€ 4.799

Touchscreen Kassasystemen

Dit SW-Retail Kassasysteem wordt geleverd inclusief voorraadbeheer. De touchscreen hardware geeft je winkel een professionele uitstraling. Het is een zeer compleet systeem, waarmee je helder inzicht krijgt in je voorraad, omzet en marges. Het kan gekoppeld worden met diverse webshop- en boekhoudsystemen om zo nog efficiënter te werken.

De standaard uitrusting van SW-Retail Compleet touch bestaat uit een klantenkaartsysteem, spaarpuntensysteem, pin-koppeling, installatie op locatie, training en een supportcontract voor het eerste jaar.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en heeft zelfs een specifieke functionaliteit voor de modebranche. Met SW-Retail Compleet touch haal je een uitgebreide winkelautomatisering met professionele uitstraling in huis.

touchscreen kassasysteem
vanaf€ 5.498
Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten