Chat with us, powered by LiveChat
- Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Koppelbaar met meest gangbare webwinkelsystemen
- Zorgeloos Kassasysteem Webshopkoppeling

Kassasysteem Webshop Koppeling

Magento koppeling

Magento of Magento2 webshop? Kies dan voor onze volledige geïntegreerde Magento koppeling.

Automatisch voorraad beheren

Door de koppeling van uw webshop aan uw voorraadbeheer wordt uw webshop automatisch gevuld met de actuele voorraad. Als een artikel wordt aangeslagen op uw kassasysteem, dan wordt het artikel op datzelfde moment in mindering gebracht in de webwinkel. Zo weten uw klanten zeker dat als ze een bestelling plaatsen, de artikelen ook daadwerkelijk beschikbaar zijn. U hoeft nooit meer een klant teleur te stellen!

Direct aangesloten op uw kassasystemen

De webwinkel is volledig geïntegreerd in uw kassasysteem. Dat houdt in dat bestellingen in de webshop meteen worden verwerkt door het kassasysteem. Vervolgens print u zonder enige moeite adresetiketten uit en kunt u de artikelen gelijk versturen.

Voor het realiseren van de webshop koppeling ontvangt u van ons een duidelijke beschrijving. Deze kunt u naar de webshop bouwer sturen. Hij kan heel simpel de koppeling tot stand brengen.

Magento / Magento2 koppeling

Een van de grootste webshopplatformen is Magento. Dit platform is uiteraard te koppelen met SW-Retail, De webshopkoppeling met Magento en Magento2 is realtime en featurerijk. Alle gegevens uit uw voorraadsysteem zijn via deze koppeling ook bekend in uw webshop. Denk daarbij aan alle maatbalken, productopties, crossselling, verschillende prijzen per maat, product in meerdere artikelgroepen, foto’s en attribuutsets. Wilt u meerdere Magento webshops via het voorraadbeheersysteem beheren? Geen probleem!

Wij ondersteunen Magento en Magento2.

Veel van onze klanten gebruiken een Magento webshop. Wij beschikken dus over ruime ervaring met deze webshop koppeling.

Myshop koppeling

Door uw SW-Retail kassasysteem te koppelen aan Myshop.com kunt u snel met uw eigen webwinkel starten. Uw voorraadbeheer en assortiment zijn namelijk direct bekend binnen uw eigen Myshop-webshop. Alle orders die via uw Myshop-webshop binnen komen, ontvangt u rechtstreeks op uw kassasysteem. Realtime! Uw webshop en uw voorraadbeheer zijn dus altijd op elkaar afgestemd.

Shoptrader koppeling

Wilt u uw producten online aanbieden, maar heeft u geen zin in de technische rompslomp er omheen? Dan is Shoptrader een goede keuze. Shoptrader levert webwinkels tegen een maandelijks tarief. De webshop is uitermate geschikt voor beginnende ondernemers. Hosting, updates, design, het koppelen van betaalmethodes, het aansluiten van affliatepartners en zoekmachineoptimalisatie, alles is geregeld. Met de koppeling van SW-Retail zijn uw voorraadbeheer en uw assortiment ook nog eens realtime gekoppeld aan uw webshop. Geen technische zorgen dus over uw online verkoop!

REST API

SW-Retail biedt ontwikkelaars en partners een kassasysteem met REST-API aan (Application Programming Interface) om het koppelen van andere systemen mogelijk te maken. Hierdoor kan iedereen met programmeerkennis op een eenvoudige manier informatie uit SW-Retail lezen en informatie in SW-Retail wijzigen.

Prestashop koppeling

Heeft u al een fysieke winkel en wilt u graag starten met een webshop? Met de Prestashop koppeling kunt u direct van start. Een Prestashop webshop beheert u zonder zorgen. U beschikt over een breed scala aan opties en uw voorraad wordt realtime bijgehouden. Uw klanten komen daardoor niet voor onaangename verassingen te staan. SW-Retail heeft ruime ervaring met het realiseren van de koppeling. Denk aan bijvoorbeeld winkels in de kleding, schoenen, lingerie, sport en speelgoed. Sluit u aan! De Prestashop koppeling wordt geïmplementeerd door onze partner.

Woocommerce koppeling

SW-Retail biedt via BureauZuid een webshopkoppeling met Woocommerce. BureauZuid verzorgt de koppeling op uw webwinkel zodat alle productinformatie vanuit uw voorraadbeheersysteem in uw webshop komt. Wordt er een bestelling geplaatst in uw Woocommerce webshop dan wordt de bestelling automatisch ingelezen in uw SW-Retail voorraadbeheer en kassasysteem. Zo is uw voorraad altijd bijgewerkt en hoeft u geen klanten teleur te stellen.

Mogelijkheden te over

U merkt het: onze kassasoftware kunt u koppelen aan veel webshop platforms en systemen. Wij hebben ervaring met onder andere:

  • Magento / Magento2 Kassasysteem koppeling
  • ShopTrader Kassasysteem koppeling
  • Myshop Kassasysteem koppeling
  • Prestashop Kassasysteem koppeling
  • WooCommerce
  • CSV en XML bestanden
  • Soap requests
  • REST api

Staat uw systeem er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Wij hebben ruime ervaring in het bouwen en aanpassen van diverse koppelingen.

Referenties

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

John Peerbolte

Koters kinderkleding

“SW-Retail is gebruiksvriendelijk: om het systeem te hanteren hoeft je echt geen dagenlange cursussen te volgen!”

Monique Krusse

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

Héléne Terrahé

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

Alexander Houtsma

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827