- Actuele voorraad voor winkel en webshop
- Automatisering van online verkoop
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Artikel- en voorraadbeheer in één systeem

Kassasysteem Woocommerce Koppeling

Kassasysteem WooCommerce koppeling

Met de SW-Retail kassasysteem WooCommerce koppeling voorkomt u dubbel werk. Door de koppeling kunt u al uw inkoop en verkoop van artikelen via het kassasysteem regelen. Met de WooCommerce koppeling wordt uw webshop aan het kassa systeem toegevoegd. Door deze WooCommerce kassasysteem koppeling beheert u alle inkoop, verkoop en voorraad van uw webshop en winkel in één systeem. Dit bespaart u tijd en geeft u altijd actueel inzicht in al uw in- en verkoopgegevens.

Kassasysteeem WooCommerce koppeling
Dashboard kassasysteem

Effectief e-commerce beheer

Handmatig bijwerken van uw bestellingen is verleden tijd met de koppeling van de WooCommerce webshop aan het SW-Retail kassasysteem. Het professionele kassasysteem werkt uw offline en online bestellingen automatisch bij. Vervolgens kunt u via het systeem de facturen met adresetiketten printen en producten versturen. Ook de afhandeling van retourzendingen kunt u eenvoudig afhandelen in de kassa software. Het SW-Retail systeem heeft deze e-commerce activiteiten geautomatiseerd, zodat u snel en accuraat kunt verkopen!

Real-time kassasysteem WooCommerce koppeling

Zodra uw bedrijf naast de offline verkoop ook online gaat verkopen, is een goede samenwerking tussen de software van je webshop en je fysiek winkel een must. SW-Retail heeft de perfecte koppeling tussen de SW-Retail kassa software en uw WooCommerce webshop. De verbinding is real-time waardoor u altijd actuele informatie heeft. Uw voorraad en artikelbeheer zijn altijd up-to-date.

realtime koppeling
artikel en voorraadbeheer

Artikel- en voorraadbeheer

Voorkom dubbel werk en laat uw productvoorraad in uw winkel en webshop synchroon lopen vanuit één systeem, het SW-Retail kassa systeem! Onze software heeft een geavanceerde voorraadbeheer met uitgebreide mogelijkheden voor uw artikelbeheer. Zoals: prijzen per maat, producten in meerdere artikelgroepen en up en cross selling.

Uw hele assortiment beheert u vanuit het SW-Retail voorraadbeheersysteem, zo ook de verwerking van nieuwe bestellingen en retourzendingen.

Meerdere webshops koppelen

Uniek aan ons systeem is dat uw webshops van verschillende e-commerce platforms kunnen zijn. WooCommerce webshops gecombineerd met andere e-commerce platforms zijn geen probleem voor de SW-Retail kassa software.

Referenties

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827