Kassasysteem detailhandel

ontdek de voordelen van moeiteloos werken met een efficiënt kassasysteem

Als ondernemer in de detailhandel is het hebben van een efficiënt kassasysteem van cruciaal belang
et systeem is eenvoudig te bedienen zonder veel computerkennis, waardoor je snel aan de slag kunt en je personeel efficiënt kan werken
Het systeem houdt je voorraad automatisch up-to-date bij elke transactie, zowel online als in de fysieke winkel, waardoor je altijd een nauwkeurig overzicht hebt
Beheer zowel je fysieke winkel als je webshop vanuit één systeem, waardoor je consistentie behoudt in voorraad- en verkoopgegevens
Verkrijg gedetailleerde rapportages die je inzicht geven in omzet, marge, en verkooptrends, waardoor je strategische beslissingen kunt nemen om je bedrijfsvoering te optimaliseren

Maak het verschil met het beste kassasysteem voor detailhandel

Het juiste kassasysteem kan je helpen bij het stroomlijnen van je verkoopprocessen, het beheren van je voorraad en het optimaliseren van je bedrijfsvoering. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van het beste kassasysteem voor de detailhandel.
Kassasysteem detailhandel artikelen

De voordelen van ons kassasysteem

Wil je een retail kassasysteem kopen? Slimme keus! Een kassasysteem biedt je namelijk
verschillende voordelen:
Kassasysteem detailhandel factuur

Geavanceerde functies voor detailhandel

Met onze geavanceerde functies zoals klantenkaarten, spaarpunten en de synchronisatie van verschillende kanalen, ben je verzekerd van onmisbare data, een efficiënt voorraadbeheer en gedetailleerde rapportages die je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Het kassasysteem is speciaal ontwikkeld om jouw onderneming te laten groeien!

Uitgebreide rapportages voor optimaal inzicht

Als ondernemer in de detailhandel wil je een kassasysteem dat niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar ook met je bedrijf kan meegroeien. Bij SW-Retail bieden we een kassasysteem aan dat aanpasbaar en schaalbaar is, zodat je moeiteloos kunt blijven groeien.

Ons kassasysteem voor de detailhandel voorziet je van uitgebreide rapportages die speciaal zijn ontworpen voor de detailhandel. Deze rapporten geven je in real-time inzicht in haast alles wat van invloed kan zijn op het succes van je onderneming. Met slechts een paar klikken heb je direct inzicht in je omzet en marge. Deze waardevolle informatie stelt je in staat om je inkoopbeleid of verkoopstrategie op het juiste moment bij te sturen. Hierdoor kun je de prestaties van je winkel nauwkeurig volgen en strategische beslissingen nemen om je omzet te verhogen.
Uitgebreide rapportages voor optimaal inzicht

Een kassasysteem voor de detailhandel kiezen

Het handmatig bijwerken van voorraden behoort tot het verleden met het kassasysteem van SW-Retail. Het systeem zorgt ervoor dat je webshop automatisch wordt bijgewerkt met de gegevens uit het kassasysteem.

Dit betekent dat je met één systeem verschillende aspecten van je bedrijfsvoering kunt beheren, van het kassasysteem tot voorraadbeheer en van rapportages tot webshopbeheer. Door gebruik te maken van deze totaaloplossing bespaar je kostbare tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke taken binnen je onderneming.
Overal toegang tot je kassasysteem

De voordelen van ons kassasysteem voor detailhandel

Met het kassasysteem van SW-Retail kun je een systeem kiezen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw onderneming. Of je nu een kleine winkel hebt of een grote winkelketen met meerdere filialen beheert, ons kassasysteem is aan te passen aan de behoeften van jouw onderneming. Met de flexibele mogelijkheden van SW-Retail kun je het systeem naar wens aanpassen en uitbreiden.
gerben

Vragen? Wij helpen je graag persoonlijk verder

Actief in een andere branche? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het juiste type kassasysteem!

Synchronisatie van voorraden

Met ons kassasysteem voor detailhandel worden je voorraden altijd up-to-date gehouden. Bij elke transactie die plaatsvindt, wordt je totale voorraad direct bijgewerkt. Dit betekent dat de voorraad automatisch wordt bijgewerkt in je webshop wanneer er een verkoop plaatsvindt in de winkel, en andersom. Hierdoor heb je altijd inzicht in de actuele voorraadcijfers. Dit voorkomt teleurstellingen bij klanten en stelt je in staat om efficiënter te werken.

 
Kassasysteem detailhandel kassabon
Eenvoudig webshopbeheer met ons kassasysteem voor detailhandel

Eenvoudig webshopbeheer met ons kassasysteem voor detailhandel

Naast het kassasysteem biedt SW-Retail ook een gebruiksvriendelijke webshop software. Hiermee kun je eenvoudig je webshop bouwen en onderhouden. De mobile responsive thema’s maken het mogelijk om een aantrekkelijke en professionele webshop te creëren die zich aanpast aan het apparaat waarop de webshop wordt weergegeven. Daarnaast is het mogelijk een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij de uitstraling van je fysieke winkel. Zo kun je zowel online als offline succesvol zijn!

De talloze mogelijkheden van ons kassasysteem voor detailhandel

Ons kassasysteem biedt talloze mogelijkheden om de efficiëntie en groei van jouw detailhandel te stimuleren. Met aanpasbare systemen, synchronisatie van voorraden, uitgebreide rapportages en eenvoudig webshopbeheer ben je in staat om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. Door te investeren in het juiste kassasysteem kun je tijd besparen, klanttevredenheid vergroten en je bedrijfsresultaten optimaliseren.

 
De talloze mogelijkheden van ons kassasysteem
kassasysteem aansluiten op de behoefte van jouw bedrijf

Onmisbare data voor het optimaliseren van je winkel

Met ons kassasysteem kun je moeiteloos klantenkaarten en spaarpunten uitgeven, en kun je waardevolle informatie verzamelen over je klanten en hun aankoopgedrag. Deze onmisbare data stelt je in staat om je inkoopbeleid, verkoopstrategieën en acties te bepalen of herijken. Je krijgt inzicht in wat er wanneer is gekocht en kunt trends en patronen identificeren.

Als je meerdere filialen hebt, kun je de kassasystemen van alle filialen aan elkaar koppelen. Dit stelt je in staat om een overzicht te houden van de cijfers en voorraad van alle filialen en trends per filiaal te signaleren. Hierdoor kun je gerichte acties inzetten en de prestaties van je winkels optimaliseren.

Synchroniseer verschillende kanalen

Met ons kassasysteem in de cloud heb je altijd en overal toegang tot je verkoopcijfers. Je kunt je voorraad en inkoop volledig in de cloud beheren met behulp van onze slimme tools. Bovendien kun je je webshop voorraad beheren vanuit hetzelfde kassasysteem dat je gebruikt voor je fysieke winkel. Dit zorgt voor een naadloze synchronisatie tussen je verschillende verkoopkanalen en voorkomt inconsistente voorraadniveaus.

Verzamel onmisbare data over je klanten, synchroniseer je producten tussen verschillende kanalen en krijg uitgebreid inzicht in je verkoop- en voorraadgegevens. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons kassasysteem en/of kassasoftware je kan helpen bij het nemen van strategische beslissingen en het optimaliseren van je voorraadbeheer.
Synchroniseer verschillende kanalen
Kies het abonnement dat bij jou past!
Snel en eenvoudig kunnen afrekenen? Je doet het met ons Basis afrekensysteem! Automatiseren van inkoop tot
verkoop heb je onder controle met het winkelsysteem in het abonnement Compleet. Zet net dat stapje extra door ons
Uitgebreide systeem met alle denkbare mogelijkheden voor jouw winkel!
Winkel basis
per maand
€ 79
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
meest gekozen
Winkel compleet
per maand
€ 145
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
 • Voorraadbeheer
 • Importfunctie
 • Orderbeheer
 • Inkoopbeheer
 • Order fulfilment
 • Actiemanagement
 • Inventarisatie
 • REST-API
 • Webshopkoppeling
Winkel uitgebreid
per maand
€ 199
 • Kassa
 • Assortiment
 • Relatiebeheer
 • Voorraadbeheer
 • Importfunctie
 • Orderbeheer
 • Inkoopbeheer
 • Order fulfilment
 • Actiemanagement
 • Inventarisatie
 • REST-API
Veelgestelde vragen over kassasystemen
Wat is een kassasysteem voor detailhandel?
Wat kost een kassasysteem?
Wat is het beste kassasysteem?
Hoe werkt een online kassasysteem?
WETEN WAT ONZE OPLOSSINGEN SPECIFIEK VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?
Laat een bericht achter via onderstaand formulier, dan neemt Gerben zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.