Slide background - Winkels en webshop uit 1 voorraad
- Real-time, 24 uur per dag up-to-date
- Zorgenloze Kassasysteem Webshop koppeling

Kassasysteem Myshop Koppeling

Myshop koppeling

In samenwerking met MyShop heeft SW-Retail een volledige geïntegreerde koppeling ontwikkeld. Deze koppeling is zeer flexibel opgezet. Dat betekent dat u zowel bestaande als nieuwe Myshop-webwinkels kunt koppelen.

Realtime

Onze MyShop-koppeling is realtime. Dat houdt in dat uw voorraad direct wordt bijgewerkt. Uw fysieke winkel en uw webshop lopen daardoor synchroon. Plaatst uw klant een order in de webshop? Dan wordt deze bestelling meteen doorgestuurd naar het SW-Retail systeem. U kunt dan gelijk beginnen met het verwerken van de order. Makkelijk toch?

Ruime ervaring

Ons team heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het koppelen van MyShop-webwinkels. We hebben koppelingen gerealiseerd in onder meer de volgende branches:

  • Kleding
  • Speelgoed
  • Schoenen
  • Lingerie
  • Elektronica
  • Algemeen Retail

Het koppelen van Myshop aan het SW-Retail systeem is voor ons routinewerk. Wat niet wil zeggen dat we geen oog meer hebben voor de details. Kwaliteit blijft voor ons altijd nummer 1. Wel kunnen we de koppeling snel en eenvoudig realiseren. Zelfs als u meerdere Myshop-webwinkels hebt!

Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten