Wie zijn wij

SW-Retail is een bedrijf dat uitgekiende kassasystemen bedenkt, ontwikkelt en verkoopt voor winkeliers. We richten ons op het MKB en
hebben oplossingen voor vrijwel iedere branche. Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. We zijn actief in heel Nederland.

Zo werken wij

Geen enkele ondernemer is hetzelfde en elke winkel is weer anders. Iedere klant heeft zo zijn eigen specifieke wensen en uitdagingen. Welk systeem het beste bij u past, daar komen we samen achter. Het is ons doel om een systeem te adviseren dat bij u en uw winkel past. Om tot de beste keuze te komen, doorlopen we samen de volgende stappen:

Oriënteren op een kassasysteem

Wilt u eerst kijken wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan eens rond op onze website. Heeft u liever persoonlijk advies over de uitgebreide mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wat heb je nodig?

Webshop? Voorraadbeheer? Alleen een kassa? Computerkassa met pin? Koppeling tussen verschillende winkels? In een persoonlijk gesprek brengen we in kaart wat kan én wat nodig is. U krijgt ook direct inzicht in de kosten. En, niet onbelangrijk, we vertellen wat het u oplevert als u kiest voor een bepaald pakket.

Selectie

Bij SW-Retail weet u precies wat u afneemt en wat u betaalt. U komt niet voor verrassingen achteraf te staan. En als u doorgroeit, is een uitbreiding zo gerealiseerd. Onze systemen zijn flexibel en scherp geprijsd, ook als u al klant bent.

Installatie en training

Natuurlijk zorgen we ervoor dat u alles op tijd in huis heeft. We brengen het persoonlijk bij u langs. En we gaan pas weer weg als we zeker weten dat alles het doet!

Service en onderhoud

Een uitbreiding nodig? Vragen? Gaat er toch iets mis? Wij komen razendsnel in actie om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Referenties

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

Alexander Houtsma

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

John Peerbolte

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

Héléne Terrahé

Koters kinderkleding

“SW-Retail is gebruiksvriendelijk: om het systeem te hanteren hoeft je echt geen dagenlange cursussen te volgen!”

Monique Krusse

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827