SW-Retail systemen

Ruim 800 SW-Retail systemen draaien naar tevredenheid in 600 winkels.

Succesvol ondernemen

Al meer dan 250 bedrijven gingen u voor en werken succesvol met de software.

B2C en B2B markt

De software is geschikt voor MKB ondernemers in de B2C en B2B markt.

Ingenieuze software

Uitgekiende kassa, voorraadbeheer en omnichannel software.

.

Wie zijn wij

SW-Retail ontwikkelt en verkoopt uitgekiende kassa, voorraadbeheer en omnichannel software voor MKB ondernemers in de B2C en B2B markt. Met de software kunnen bedrijven slim en efficiënt de inkoop, verkoop en voorraad beheren voor winkels, webshops en groothandels. Blijf niet stilstaan en schakel over naar de meest flexibele en modernste kassa, voorraad en omnichannel software.

.

Zo werken wij

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen en uitdagingen. Daarom zoeken wij samen met u uit welk systeem het beste bij u past. Onze aanpak is persoonlijk en no-nonsense. Om tot de beste keuze te komen, doorlopen we samen met u de volgende stappen.

1. Oriënteren op kassa, voorraadbeheer, omnichannel systeem

Wilt u eerst kijken wat er allemaal mogelijk is? Kijk dan eens rond op onze website en vraag een gratis proefabonnement aan. Heeft u liever persoonlijk advies over de uitgebreide mogelijkheden? Bel ons voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Wij zijn actief in heel Nederland.

2. Wat heeft u nodig?

Een kassasysteem met pin? Voorraadbeheer voor verschillende winkels? Of een uitgebreid systeem voor uw webshops en verkooplocaties. In een persoonlijk gesprek brengen wij in kaart wat kan én wat nodig is. Zo kunnen wij, u naast onze software, ook hardware leveren. U krijgt direct inzicht in de kosten. En we vertellen wat het gekozen pakket u oplevert.

3. Selectie

Bij SW-Retail weet u precies wat u afneemt en wat u betaalt. U komt niet voor verrassingen te staan. En als u doorgroeit, is een uitbreiding zo gerealiseerd. Onze systemen zijn flexibel en scherp geprijsd, ook als u al klant bent.

4. Installatie en training

U kunt kiezen of u zelf de installatie uitvoert en de trainingen over het systeem online volgt of dat u de installatie en trainingen door ons laat verzorgen op uw eigen locatie.

Wanneer u zelf de installatie uitvoert en de trainingen online volgt, ontvangt u van ons duidelijke informatie hoe u stapsgewijs het systeem kunt installeren. Ook krijgt u uitgebreide videotrainingen die u en uw medewerkers wegwijs maken in het systeem. Voordelen hiervan zijn:

  • De trainingen kunt u op ieder gewenst tijdstip volgen.
  • De trainingen kunt u zo vaak herhalen als u wilt.
  • De trainingen zijn ideaal voor het inwerken van nieuwe medewerkers.
  • De trainingen staan online in het systeem waardoor deze altijd up-to-date zijn.

Bij de installatie en training op locatie verzorgt onze product consultant de installatie en de training. Hij gaat pas weg als alles draait en iedereen met het systeem kan werken. Zo weet u zeker dat u direct vanaf installatie optimaal gebruik maakt van het systeem. Natuurlijk kunt u ten alle tijde de online trainingen volgen via het systeem.

.

Service en onderhoud

Heeft u een uitbreiding nodig? Vragen? Of gaat er toch iets mis? Onze helpdesk komt razendsnel in actie om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen.