Chat with us, powered by LiveChat

Partners

Voor iedere specialiteit een specialist.

SW-Retail Partners

Een krachtig netwerk van partners is essentieel om tot de beste oplossingen te komen. Daarom werken wij alleen met gerenommeerde specialisten. Voor iedere oplossing hebben wij een specialist die – net als wij – gaat voor één doel: welke oplossingen dragen bij aan een zo hoog mogelijke omzet voor uw winkel? Hieronder leest u met welke partners we samenwerken en wat ze u opleveren.

Exact (boekhoudsystemen)

SW-Retail is partner van Exact Online. Uw voordeel is dat we iedere mogelijke oplossing kunnen bieden op het gebied van boekhouding. Bovendien kunnen we met onze ruimte ervaring en kennis van Exact eenvoudig een maatwerkoplossing bieden. We hebben onder andere voor Iamsterdam en Wam Denim een volledige integratie met Exact gerealiseerd.

Exact projecten
Iamsterdam
Harolds Grafiek
Wam Denim

Mull2media (Woocommerce koppeling)

Mull2media is één van onze partners voor Woocommerce koppelingen. Zij zorgen ervoor dat alle productinformatie vanuit uw voorraadbeheersysteem in uw Woocommerce webshop komt. Zodra een klant een bestelling plaatst in uw webwinkel, leest het SW-Retail systeem de bestelling uit in uw voorraadbeheer en kassasysteem. Uw voorraad is altijd up-to-date met Mull2media en SW-Retail!

Myshop (Webshopsysteem)

Webshopsysteem MyShop is al jaren onze partner. MyShop is een platform waarmee je snel en eenvoudig een professionele webwinkel begint. Samen met MyShop hebben we een realtime koppeling ontwikkeld. Met deze koppeling kunt u klant- en orderdata automatisch importeren in het kassasysteem. Dit heeft als voordeel dat u zich als ondernemer kunt richten op zaken die meer om uw aandacht vragen.

MyShop experts in online ondernemen

Nedfinity (Magento webshops)

Onze partner Nedfinity bouwt Magento-webshops. De programmeurs van Nedfinity zijn bekend met de werking van SW-Retail. Samen zijn we daardoor in staat een optimale synergie te ontwikkelen tussen winkelautomatisering en Magento-koppelingen.

We hebben onder andere voor de volgende klanten samengewerkt:
Tacklebox
De wereld van Lingerie
Kalsbeek motoren
Black tie
Tata

Bureauzuid (Woocommerce koppeling)

Bureauzuid is één van onze partners voor koppelingen met Woo-commerce, de e-commerce-tak van WordPress. Bureauzuid zorgt ervoor dat alle productinformatie vanuit uw voorraadbeheersysteem in uw webshop komt. SW-Retail komt weer in beeld zodra er een bestelling wordt gedaan. Ons systeem leest deze bestelling uit in uw voorraadbeheer en kassasysteem. Kortom: dankzij Bureauzuid en SW-Retail is uw voorraad altijd bijgewerkt!

Pay.nl (Betaaloplossingen)

Voor het verwerken van betalingen en het leveren van betaalautomaten schakelen we Pay.nl in. Met hun eigen ontwikkelde innovatieve platform bieden we u maximaal inzicht in alle betalingen. Een ander voordeel van deze partnership is dat Pay.nl geen grote multinational is, maar een oer-Hollands bedrijf met locaties in Spijkenisse en Enschede. Pay.nl stond bovendien aan de wieg van online betalingen en is een betrouwbare partner.

Kies, betaal en klaar! (de rest doen wij).

Akam (POS Hardware)

Hardware-specialist Akam is al jaren onze huisleverancier voor POS (Point of Sale) hardware. Onze kennis van software en hun hardware- en productkennis hebben al vaak tot mooie oplossingen geleid. Zo hebben we voor Iamsterdam een 11,6” klantendisplay gerealiseerd. Dit is een fraai voorbeeld hoe een ‘cloud-software oplossing’ en een traditioneel kassasysteem samen kunnen gaan.

“AKAM makes it possible” 

Lees hier het verhaal van de samenwerking van SW-Retail en Akam voor Iamsterdam.

Topshoe (Online platform)

Al geruime tijd hebben we een koppeling met Topshoe om zo uw assortiment op dit online platform aan te bieden.

Online schoenen kopen bij TopShoe.nl

Op TopShoe.nl vind je een groot en uitgebreid assortiment aan damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ons assortiment bestaat uit de voorraad van 80+ zelfstandige schoenwinkels. Hierdoor kunnen wij keuze bieden uit meer dan 400 merken in verschillende prijsklassen en is de collectie altijd up to date. Shop een paar merkschoenen gemakkelijk en snel online op TopShoe.nl!

Orderwriter (Inkoop app)

Veel retailers kopen hun materialen nog op de oude manier in: foto’s maken en het schrijven van kladjes zijn nog steeds veelgebruikte methoden. Samen met Nyon ontwikkelden wij daarom OrderWriter: een inkoop-app waarmee u eenvoudig fashion inkoopt. Met meer dan 100 aangesloten retailers in de Benelux is OrderWriter een partner voor het leven.

CCV betaalautomaten (Betaaloplossingen)

SW-Retail heeft voor CCV Betaalautomaten een koppeling ontwikkeld, zodat u pin- en creditcardtransacties nog eenvoudiger afhandelt. Het voordeel van deze koppeling is dat u geen fouten meer maakt bij het intoetsen van het te betalen bedrag. Kortom: CCV Betaalautomaten is voor ons een onmisbare partner om alle betalingen van uw klanten correct en zorgvuldig af te handelen.

Heeft u vragen over een van onze partners of wilt u partner worden? Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder!

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827