Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Point of Sale

Hét POS kassa systeem voor alle branches!

Inzicht

Het POS systeem geeft actuele cijfers en heldere rapportages voor een goed inzicht.

Veel mogelijkheden

Met onze POS software geeft u eenvoudig klantenkaarten uit en bent u webshop ready.

Scherpe prijs

Het POS kassa systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor een scherpe prijs!

Point Of Sale systeem (POS systeem)

Het SW-Retail Kassasysteem is een ideaal Point Of Sale (POS) systeem voor iedere retailer. Het POS systeem is een van de meest complete oplossingen voor uw winkelautomatisering. U koppelt het eenvoudig aan uw voorraadbeheer en uw webshop. Ook kunt u kiezen voor een stand-alone systeem. Een goed werkend Point of Sale zorgt voor hogere omzetten en betere marges. En het scheelt u als retailer kostbare tijd.

POS kassa systeem biedt inzicht

Het SW-Retail POS systeem is een kassasysteem gemaakt voor de ondernemer van nu. Actuele cijfers en uitgebreide rapportages stellen u in staat om te sturen daar waar nodig. Het POS systeem legt iedere transactie voor u vast. Deze gegevens vindt u vervolgens terug in overzichtelijke rapportages. U krijgt daardoor een beter overzicht van uw marge en omzet. Ook bepaalt u eenvoudig de trends in uw winkel. U hoeft geen computerspecialist te zijn, want onze POS kassa software is erg gemakkelijk in het gebruik.

POS kassa sluit aan op voorraadbeheer en webshop

De POS kassa sluit naadloos aan op de andere producten van SW-Retail. Koppelt u het POS kassa systeem aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke transactie meteen bijgewerkt. Dat geldt niet alleen voor uw fysieke winkel, maar ook voor uw webshop! De verwerking van de gegevens gebeurt volledig automatisch. Meer weten over deze webshopkoppelingen zoals Magento POS en Woocommerce POS? Lees dan verder bij SW-Retail Totaaloplossing voor een volledige winkelautomatisering.

POS software met vele mogelijkheden

Met de bijbehorende POS kassa software geeft u eenvoudig klantenkaarten en spaarkaarten uit. De software koppelt vervolgens iedere transactie aan de juiste klant. Hierdoor krijgt u waardevolle informatie over wat welke klant koopt en wanneer. De POS kassa software is een onmisbare marketingtool voor uw onderneming!

Compleet PC POS systeem voor een scherpe prijs

Kiest u voor een Point of Sale systeem van SW-Retail, dan kiest u voor een volledige POS kassa systeem met PC. En dat tegen een scherpe prijs! Wij leveren de POS software inclusief hardware, training, installatie op locatie en een supportcontact.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827