Slide background - Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kasabon

Point of Sale

Dé POS oplossing voor alle branches!

Inzicht

Het POS systeem geeft actuele cijfers en heldere rapportages voor een goed inzicht.

Volledig geïntegreerd

De POS kassa sluit naadloos aan op onze andere producten zoals voorraadbeheer en webshop.

Veel mogelijkheden

Met onze POS software geeft u eenvoudig klantenkaarten uit en bent u webshop ready.

Scherpe prijs

Het POS systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor een scherpe prijs!

Point Of Sale (POS) systeem

Het SW-Retail Kassasysteem is een ideaal Point Of Sale (POS) voor iedere retailer. Het POS systeem is een van de meest complete oplossingen voor uw winkelautomatisering. U koppelt het eenvoudig aan uw voorraadbeheer en uw webshop. Ook kunt u kiezen voor een stand-alone systeem. Een goed werkend Point of Sale zorgt voor hogere omzetten en betere marges. En het scheelt u als retailer kostbare tijd.

POS Systeem biedt inzicht

Het SW-Retail POS systeem is een kassasysteem gemaakt voor de ondernemer van nu. Actuele cijfers en uitgebreide rapportages stellen u in staat om te sturen daar waar nodig. Het POS systeem legt iedere transactie voor u vast. Deze gegevens vindt u vervolgens terug in overzichtelijke rapportages. U krijgt daardoor een beter overzicht van uw marge en omzet. Ook bepaalt u eenvoudig de trends in uw winkel. U hoeft geen computerspecialist te zijn, want ons POS systeem is erg gemakkelijk in het gebruik.

POS kassa sluit aan op voorraadbeheer en webshop

De POS kassa sluit naadloos aan op de andere producten van SW-Retail. Koppelt u de POS kassa aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke transactie meteen bijgewerkt. Dat geldt niet alleen voor uw fysieke winkel, maar ook voor uw eventuele webshop! De verwerking van de gegevens gebeurt volledig automatisch. Meer weten over deze koppelingen? Lees dan verder bij SW-Retail Totaaloplossing voor een volledige winkelautomatisering.

Touchscreen Kassasysteem

POS software met vele mogelijkheden

Met de bijbehorende POS software geeft u eenvoudig klantenkaarten en spaarkaarten uit. De software koppelt vervolgens iedere transactie aan de juiste klant. Hierdoor verkrijgt u waardevolle informatie over wat welke klant koopt en wanneer. De POS software is dus eigenlijk een onmisbare marketingtool voor uw onderneming!

Complete PC POS voor een scherpe prijs

Kiest u voor een Point of Sale van SW-Retail, dan kiest u voor een volledige POS met PC. En dat tegen een scherpe prijs! Wij leveren de POS software inclusief hardware, training, installatie op locatie en een supportcontract voor het eerste jaar. Wilt u gebruik maken van een aantrekkelijke financiering? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Basis cloud kassa

De basis cloud kassa oplossing wordt geleverd met assortiment beheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

cloud kassasysteem
€ 63
per maand

Cloud kassasysteem met backoffice

De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

iPad kassasysteem
€ 117
per maand
Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten