iamsterdam

Amsterdam Marketing kiest voor nieuw kassasysteem in de cloud

  • Dienst: Totaaloplossing, integratie Exact Globe
  • Plaats: Amsterdam
  • Website: www.iamsterdam.com

I amsterdam

Amsterdam Marketing kiest voor nieuw kassasysteem in de cloud

Stichting Amsterdam Marketing zocht een schaalbare en flexibele oplossing voor hun nieuwe ‘I amsterdam’ Store. Na een uitgebreide selectieprocedure kozen ze voor het cloud kassasysteem van SW-Retail. “Het nieuwe systeem heeft alle denkbare nieuwe toepassingen, zodat medewerkers veel efficiënter werken”

Voorjaar 2016 opende Amsterdam Marketing de ‘I amsterdam Store’ in de IJ-passage van het Centraal Station. De organisatie koos voor een heel nieuw concept, waarbij de beleving van Amsterdam in verschillende thema’s leidend is. “De winkel heeft naast 3 vaste kassa’s binnenkort ook de mogelijkheid van mobiele kassa’s.” SW-Retail implementeerde een oplossing, waarbij het afrekenproces beter en sneller verloopt, volledig is geïntegreerd met betaalautomaten en waarbij kan worden gewerkt met digitale kassabonnen. “Dankzij het vaste en mobiele afrekensysteem kunnen medewerkers de bezoekers helpen bij het uitzoeken van een passend cadeau en daarna direct afrekenen”, legt Scherphof uit. “Op korte termijn gaan ook de andere locaties van Amsterdam Marketing met het nieuwe kassasysteem werken.”

Integratie met Exact Globe
De integratie van het nieuwe kassasysteem met de bedrijfssoftware Exact Globe was een uitdaging die SW-Retail graag aanging. Het SW-Online kassasysteem behoort tot de nieuwste generatie kassasystemen voor de detailhandel. Volledig in de cloud en beschikbaar op elk apparaat. Medewerkers van Amsterdam Marketing hebben nu altijd en overal inzicht in de actuele cijfers en krijgen uitgebreide rapportages. Ook zorgde SW-Retail voor de bijbehorende hardware in de winkel, zoals scanners, kassaterminals en kassabonprinters.