Van Sloun

Van Sloun Juweliers kiest voor de toekomst

Van Sloun Juweliers

Je onderneming nieuw leven in blazen. Dat is wat Lars samen met zijn broer heeft gedaan. Twee jaar geleden hebben zij de juwelierszaak, die al meer dan 40 jaar een begrip is in Brunssum, overgenomen van hun ouders.

Met de software van SW-Retail hebben wij de ruimte gekregen om ons volledig te focussen op het laten groeien van onze onderneming”

Lars van Van Sloun juweliers

Webshop koppeling en flexibiliteit

Om online een uniek concept neer te kunnen zetten, wilden wij niet een webshop kiezen uit een standaard thema. Met de webshop mogelijkheid van SW-Retail hebben wij de vrijheid om een webshop neer te zetten zoals wij dat willen.

Eenvoudig te integreren

Om voorbereid te zijn op de toekomst, zochten wij een software die met ons mee kan groeien. Binnen een aantal jaar willen wij naar vijf vestigingen. Met de functies multi-filiaal en voorraadbeheer in combinatie met de webshop hebben wij precies wat wij nodig hebben.

De software van SW-Retail is in stappen te implementeren. Dat is heel fijn, aangezien wij door de drukte niet alles direct kunnen uitvoeren.”

Lars van Van Sloun juweliers

Gebruiksvriendelijk

Na 15 jaar met het oude systeem te hebben gewerkt, is de keuze van overstappen toch altijd lastig. Toch zijn wij zeer tevreden met onze keuze. Het invoeren van een order is een fluitje van een cent en het voorraadbeheer werkt perfect.

Naast de flexibiliteit waren de snelle handelingen binnen de software, de eenvoud van het systeem en de communicatie met SW-Retail voor ons doorslaggevend.

Zou Lars SW-Retail ook aanbevelen aan andere juweliers?

Absoluut. Naast dat de software meer dan 95% van al onze wensen dekt, kent SW-Retail een groot gebruiksgemak waardoor iedere medewerker, jong of oud, er snel vertrouwd mee is. Als er onverhoopt zaken onduidelijk zijn, dan kunnen wij altijd snel terecht bij SW-Retail.