Chat with us, powered by LiveChat
- Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Touchscreen Kassasysteem

Dé oplossing voor alle branches!

Compleet touchscreen kassasysteem

Op zoek naar een touchscreen kassasysteem? Die vindt u bij SW-Retail. Ons kassasysteem is uit te breiden tot een complete touchscreen kassa. Door het systeem vervolgens te koppelen aan uw voorraadbeheer en webshop beschikt u over een veelzijdig product. De touchscreen kassa is natuurlijk ook stand-alone te gebruiken.

Het SW-Retail Kassasysteem onderscheidt zich van het traditionele kassasysteem. Zo heeft u op elk gewenst moment een actueel overzicht van al uw verkoopgegevens. De verschillende rapportages verschaffen u een helder inzicht, waarmee u uw omzet en marge kunt bepalen. U hoeft geen uitgebreide computerkennis te hebben, want ons systeem is erg gemakkelijk in het gebruik.

Al onze kassasoftware werken perfect op een touchscreen pc. Hierbij maakt het niet uit welke SW-Retail kassasoftware u gebruikt. Wilt u dat al uw hardware perfect aansluit op het kassasysteem? Koop dan uw kassa apparatuur via SW-Retail.

Touchscreen kassasystemen met voorraadbeheer en webshop

De SW-Retail touchscreen kassasystemen sluiten naadloos aan op onze andere producten. Koppelt u de touchscreen kassa aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke kassatransactie meteen bijgewerkt. Zelfs de voorraad van uw webshop kan automatisch geactualiseerd worden! U heeft dus geen omkijken meer naar het synchroniseren van al uw voorraadgegevens. Dát is nou een totaaloplossing die u tijd en geld oplevert!

Mogelijkheden touchscreen kassa

Wilt u klantenkaarten en spaarpunten uitgeven? Dat kan eenvoudig met het SW-Retail Kassasysteem. Het touchscreen kassasysteem koppelt iedere verkoop aan de juiste klant. U krijgt daarmee een uitgebreid overzicht van wie wat koopt en wanneer. Een onmisbare marketingtool voor uw winkel!

SW-Retail kassasysteem: hét kasregister voor u!

Schakel nu over op het SW-Retail systeem en krijg volledig inzicht in omzet en marges. Het is dé oplossing voor de detailhandel en B2B markt als het gaat om voorraadbeheer, kasregister en webshop.

Heeft u geen kassa hardware?

SW-Retail heeft hardware die perfect samenwerkt met de kassa software. Wanneer u een SW-Retail software abonnement afsluit, kunt u de benodigde hardware bij ons aanschaffen. Als u wilt met een volledige on site service.

Naast de kant en klare kassa hardware sets, kunnen wij u ook losse hardware producten leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Referenties

Smolders schoenen

“Meer inzicht en servicegerichtheid dankzij nieuw kassa- en voorraadsysteem”

5 winkels

StreetOne

”Een naadloze ”overgang op een volledig nieuw systeem”

2 winkels

Little Soho

“Het is een fijne partij om mee samen te werken”

integratie met webshop

Villa dorrestein

“SW-Retail neemt het werk volledig uit handen”

koppeling met Prestashop

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827