Slide background - Snel en eenvoudig afrekenen
- Zelfstandig of franchise
- In-store communicatie
- Cloud of stand-alone
- Digitale kassabon

Touchscreen Kassasysteem

Dé oplossing voor alle branches!

Touchscreen kassasysteem voor de detailhandel

Op zoek naar een touchscreen kassasysteem? Die vindt u bij SW-Retail. Ons kassasysteem is uit te breiden tot een complete touchscreen kassa. Door het systeem vervolgens te koppelen aan uw voorraadbeheer en webshop beschikt u over een veelzijdig product. De touchscreen kassa is natuurlijk ook stand-alone te gebruiken.

Het SW-Retail Kassasysteem onderscheidt zich van het traditionele kassasysteem. Zo heeft u op elk gewenst moment een actueel overzicht van al uw verkoopgegevens. De verschillende rapportages verschaffen u een helder inzicht, waarmee u uw omzet en marge kunt bepalen. U hoeft geen uitgebreide computerkennis te hebben, want ons systeem is erg gemakkelijk in het gebruik.

Het SW-Retail Kassasysteem breid u voor slechts € 699,- uit tot een touchscreen kassasysteem.

Touchscreen Kassasysteem
Kassasysteem met voorraadbeheer

Touchscreen kassasystemen met voorraadbeheer en webshop

De SW-Retail touchscreen kassasystemen sluiten naadloos aan op onze andere producten. Koppelt u de touchscreen kassa aan uw voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad bij elke kassatransactie meteen bijgewerkt. Zelfs de voorraad van uw webshop kan automatisch geactualiseerd worden! U heeft dus geen omkijken meer naar het synchroniseren van al uw voorraadgegevens. Dát is nou een totaaloplossing die u tijd en geld oplevert! Lees meer over de totaaloplossing in winkelautomatisering van SW-Retail.

Complete touchscreen kassa met veel mogelijkheden

Wilt u klantenkaarten en spaarpunten uitgeven? Dat kan eenvoudig met het SW-Retail Kassasysteem. Het touchscreen kassasysteem koppelt iedere verkoop aan de juiste klant. U krijgt daarmee een uitgebreid overzicht van wie wat koopt en wanneer. Een onmisbare marketingtool voor uw winkel!

Onze totaaloplossing: hét kasregister voor u!

Schakel nu over op de SW-Retail Totaaloplossing en krijg zo meer inzicht in omzet en marges. Het is dé oplossing voor de detailhandel als het gaat om voorraadbeheer, het kasregister en een webshop.

Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten