Slide background

Voorraadbeheer

Voor Winkel & Webwinkel
Toonaangevende logistieke software van SW-Retail

- Uitgebreid voorraadbeheer, besteladvies & inkoopbeheer
- Voor 1 tot 200 winkels
- Geschikt voor alle branches
- Ook inzetbaar voor webshops zonder kassasysteem
- Draait in de Cloud in een web omgeving
- Veel webshop koppelingen beschikbaar

Voorraadbeheer

SW-Retail Voorraadbeheer: hét systeem voor een vlekkeloos functionerende backoffice van uw winkel(s).

100% Cloud

SW-Retail werkt zowel in uw webbrowser als stand-alone op uw desktop.

Webshop koppeling

De webshop koppeling van SW-Retail biedt ongekende mogelijkheden voor e-commerce.

Voorraadbeheer detailhandel

SW-Retail Voorraadbeheer: hét systeem voor een vlekkeloos functionerende backoffice van uw winkel(s). Ons voorraadbeheer systeem kunt u koppelen aan één of meerdere kassasystemen. Ook de koppeling met meerdere winkels is uiteraard mogelijk. Met het SW-Retail Voorraadsysteem krijgt u volledig inzicht in welke artikelen goed verkopen en welke minder goed. Dat inzicht helpt u om uw eigen marge te verhogen. Ons voorraadbeheer systeem is echt dé oplossing voor de detailhandel.

Voorraadbeheer: inzicht in omzet en marge

Het voorraadbeheer van SW-Retail staat garant voor een vlekkeloos functionerende backoffice. Het stelt u in staat al uw voorraad- en ordergegevens op een eenvoudige en solide manier te beheren. Met SW-Retail Voorraadbeheer heeft u altijd een actueel inzicht in hoe de zaken ervoor staan. Met dit inzicht kunt u als winkelier uw marge verhogen. En dat leidt natuurlijk weer tot meer winst!

Voor alle branches in de detailhandel

SW-Retail Voorraadbeheer is geschikt voor alle branches in de detailhandel. Of u nu een kledingwinkel of onderdelenwinkel heeft, met ons voorraadbeheer systeem is alles mogelijk!  Voor winkels in kleding, sport en schoenen hebben we specifieke functionaliteiten ingebouwd, die naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van deze branches. Werkt u veel met artikelen die meerdere seizoenen lopen? Dan maakt u handig gebruik van ons automatische voorraadbeheer.

Kortom: het voorraadbeheer systeem is voor alle branches bruikbaar. Kleding webshop, winkel in woonartikelen of webwinkel met babyproducten? Voor echt álle retailers is het voorraadsysteem van SW-Retail geschikt.

Winkelautomatisering met cloud overzichten

Alles gekoppeld en up-to-date: een voorraadsysteem zonder gedoe!

Uw kassasysteem koppelt u direct aan ons voorraadbeheer systeem, ongeacht het aantal kassasystemen dat u in gebruik heeft. Het maakt daarbij niet uit hoeveel winkels u beheert.

Heeft u een webshop? Ook dan heeft u direct aansluiting op ons systeem.

Door de realtime koppeling is de voorraad in uw webshop altijd up-to-date. U heeft als ondernemer altijd en overal toegang tot uw actuele gegevens, zodat u snel en efficiënt kunt sturen op harde cijfers!

Automatisch voorraadbeheer

Met het automatisch voorraadbeheer van SW-Retail haalt u een innovatief systeem in huis. Raakt een product onder de minimale voorraad of is een bepaald product die dag uitverkocht? SW-Retail maakt direct alle bestellingen voor u aan. Deze bestellingen kunt u vervolgens printen, faxen, mailen of exporteren naar een CSV- of XML-bestand.

Volledig automatisch dus. Wilt u echter volledige controle en het helemaal zelf doen? Dan kan dat natuurlijk ook. U kunt uw bestellingen doen door met een scanner langs de schappen te lopen of door ze gewoon handmatig in te voeren. Het beste van twee werelden komen samen in één systeem!

Snel bestellen

Om het bestellen nog eenvoudiger te maken, heeft SW-Retail een bestel app ontwikkeld. Met deze app scant u de producten die in de schappen van uw winkel liggen. In de app laat u direct de huidige voorraad en het bestelnummer zien. De artikelen worden meteen aan uw bestellijst toegevoegd. Heeft u meerdere leveranciers voor één artikel? Ook daarmee hebben wij rekening gehouden. Via Best Price Management bepaalt SW-Retail waar u het product het goedkoopste kunt bestellen.

Eenvoudig koppelen aan uw webshop

SW-Retail Voorraadbeheer is eenvoudig te koppelen aan uw webshop. U kunt kiezen voor diverse koppelingen. De opties lopen uiteen van een eenvoudig bestand tot een volledige geïntegreerde Magento koppeling. Aan u de keuze!

Basis cloud kassa

De basis cloud kassa oplossing wordt geleverd met assortiment beheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

cloud kassasysteem
€ 63
per maand

Cloud kassasysteem met backoffice

De cloud kassa oplossing wordt geleverd met voorraadbeheer en is geschikt voor winkeliers die snel en eenvoudig willen afrekenen en inzicht in hun voorraad zoeken.

Het kassasysteem is uitermate geschikt voor alle branches binnen de detailhandel en kan uitgebreid worden met een barcodescanner. Daarmee reken je nog efficiënter af.

iPad kassasysteem
€ 117
per maand
Referenties
Hester Brouwer
LikeleafHester Brouwer

“Ik vind het een groot voordeel dat de SW-Retail software veel mogelijkheden biedt, maar dat je niet alles in één keer hoeft af te nemen.”

Marcel van Egdom
NomadMarcel van Egdom

“Het is een specialist die alles kan realiseren en die volop met je meedenkt.”

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten