Slide background

Webshop Backoffice

Volledige controle over uw webshop

- Voorraadbeheer voor uw webshop
- Realtime voorraad mutaties
- Direct inzicht in al uw orders
- Handel retouren eenvoudig en efficient af
- Krijg volledig inzicht in de verkopen op uw webshop
- Koppelingen met alle populaire webshop systemen

Alle branches

Wat u ook verkoopt, u kunt het beheren met het voorraadbeheer systeem van SW-Retail

Webshop koppeling

Kan gekoppeld worden met de meest populaire webshop systemen

Voorraadbeheer

SW-Retail Voorraadbeheer: voor een vlekkeloos functionerende backoffice van uw webwinkel(s).

100% Cloud

Het cloud voorraadbeheer systeem van SW-Retail is op ieder apparaat met een webbrowser beschikbaar!

Assortiment en voorraadbeheer

Wilt u er zeker van zijn dat u alleen producten verkoopt die op voorraad zijn? Dan koppelt u uw webshop aan SW-Retail Voorraadbeheer. Dit systeem houdt uw actuele voorraad bij, ook als u naast een webshop nog een fysieke winkel heeft. Uw assortiment hoeft u slechts eenmalig in te voeren. Bij iedere transactie in uw winkel of webshop wordt de voorraad automatisch en realtime bijgewerkt. Daarnaast bent u met de SW-Retail Voorraadbeheer onafhankelijk van een webshopsysteem of leverancier.

Geavanceerde verwerking van online orders

Als u een professionele webshop heeft, dan wilt u uw orders zo efficiënt mogelijk verwerken. In de praktijk blijkt dat webshopeigenaren zo’n 80% van hun tijd bezig zijn met 20% van de orders. Dat komt onder meer door retouren, vragen, backorders, afwijkingen, financiële zaken, acties en zoekgeraakte pakketten. Met de SW-Retail Webshop backoffice handelt u dergelijke zaken correct en snel af. Zo wint u kostbare tijd!

Bespaar tijd en geld

De webshop backoffice van SW-Retail bespaart tijd op administratieve handelingen. Die tijd kunt u beter steken in de optimalisatie van uw webshop. De backoffice stuurt de klant- en orderinformatie van de webwinkel door naar SW-Retail. Daar vinden vervolgens de voorraadmutaties plaats, wordt de inkoop aangestuurd, vindt financiële matching plaats, worden rapportages gemaakt en wordt alle communicatie afgehandeld. En er is nog veel meer mogelijk! De SW-Retail Webshop backoffice is gericht op gemak, snelheid en kwaliteit. Precies wat u als online retailer nodig heeft!

Koppelingen

SW-Retail biedt standaard koppelingen met de meeste webshopsystemen. Dit betekent dat u niet hoeft te investeren in het maken van een koppeling. In de meeste gevallen is deze koppeling er zelfs al!

Referenties

Neem contact met ons op, wij helpen u graag persoonlijk verder.

0541 - 707827

Terugbelservice

Vul hieronder uw naam en telefoon nummer in en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.


Sluiten